Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD de la Poiana Brasov, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii. continuă pe Adevărul

Basescu: Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului

Presedintele Traian Basescu a spus, sambata, la Congresul PNTCD, ca Victor Ponta este exemplificarea perfecta a farseorului si ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian.

Basescu: Ponta, exemplificarea perfecta a farseurului

Presedintele Traian Basescu l-a calificat astazi pe Victor Ponta drept exemplificarea perfecta a farseurului, adaugand ca astfel de farisei sunt mai periculosi decat inaintasii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Nastase, pentru ca lumea risca sa ii crediteze datorita tineretii.

Victor Ponta, in curand la RTV

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu intr-un studio amenajat la New York. Seful Guvernului va vorbi despre rezultatele vizitei sale in SUA, dar si despre ultimele evenimente de pe scena politica din Romania.

Traian Basescu: PNTCD trebuie sa revina in Parlament cu grup parlamentar. Victor Ponta, exemplificarea perfecta a farseurului

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Poiana Brasov, locul unde se va desfasura sambata Congresul PNTCD.

Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a aruncat plasa prin subiectul agentilor acoperiti, prinzand pe cine nu se astepta, si anume pe Robert Turcescu.

Traian Basescu avertizeaza electoratul vizavi de candidatii Ponta si Tariceanu: Acesti ticalosi vor intoarce Romania inapoi in timp, vor schimba legi si vor pune catuse DNA-ului si iCCJ (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in cadrulCongresuluiExtraordinar al PNTCD, ca Romania are nevoie de un presedinte care sa continue procesele consolidarii statului de drept.

Valorile nationale ale lui Victor Ponta

Nu, Institutul Cultural Roman - cu echipa lui Horia Patapievici - nu a avut pentru Victor Ponta o valoare nationala. Nu a contat ca facea prezenta in lume o cultura romaneasca vie, in dialog cu ceea ce e actualitate in cultura lumii. Nu. A contat doar faptul ca dl Ponta si partidul lui il categoriseau al lui Basescu. Asa ca a fost decapitat scurt. Putin i-a pasat lui Victor Ponta de gunoaiele pe care postul Antena 3 le-a revarsat asupra unor intelectuali de virf ca Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, H. Patapievici. Statura lor culturala - recunoscuta in tara si in strainatate - nu are, pentru dl Ponta, valoare nationala.

Radu Tudor: Ura pe care o degaja Traian Basescu este ingrijoratoare

Cel mai recent atac al presedintelui Traian Basescu asupra Antena 3 aduce foarte mult cu sfarsitul de mandat al lui Nicolae Ceausescu, este de parere realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu.

Traian Basescu: Am convingerea ca, in orice caz, Elena Udrea este buna pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a abordat, sambata, in cadul Congresului PNTCD, subiectul candidaturii Elenei Udrea la Presedintie, spunand ca este convins ca aceasta este buna pentruRomania. Ce.

Subiectele zilei: Intr-o atmosfera sobra, Tariceanu promite ca va fi un altfel de presedinte; Kelemen: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar; Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtut

Ponta este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait nu are legatura cu el. Premierul Victor Ponta a declarat ca este convins ca filmul despre cazul procurorului Cristian Panait, regizat de Tudor Giurgiu, nu are nicio. DW: Rolul ANI in campania electorala. Agentia Nationala de Integritate a devenit, cu intentie sau fara intentie, un instrument electoral, punand sub semnul intrebarii neutralitatea institutiilor statului. Am aratat in mai multe randuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )