Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta, pe Turcescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la postul Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a aruncat plasa prin subiectul agentilor acoperiti, prinzand pe cine nu se astepta, si anume pe Robert Turcescu. continuă pe Adevărul

Ponta: Basescu a aruncat plasa si a prins pe cine nu se astepta - pe Turcescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca realizatorul Robert Turcescu a cazut in plasa presedintelui Traian Basescu, in ceea ce priveste faptul ca unul din candidatii la prezidentiale ar fi un ofiter acoperit.

Victor Ponta afirma ca nu a fost surprins de scandalul Robert Turcescu: Cine seamana vant, culege furtuna, e valabil si pentru alti oameni apropiati de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a anuntat ca a fost ofiter acoperit, cu gradul de locotenent colonel, al unui serviciu secret, explicand ca cine seamana vant culege furtuna iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta spune ca nu a fost surprins de scandalul Turcescu:Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta spune ca nu l-a surprins scandalul Turcescu:Cine seamana vant culege furtuna

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a fost surprins de faptul ca ziaristul Robert Turcescu a fost ofiter acoperit, explicand ca cine seamana vant culege furtuna, iar acest lucru este valabil si pentru alti oameni apropiati presedintelui Traian Basescu.

Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la Serviciul de Informatii Externe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu nu mai are legitimitatea de a propune un nou sef la Serviciul de Informatii Externe SIE) in locul lui Teodor Melescanu pentru ca se afla la sfarsit de mandat. Melescanu a demisionat luni pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu, aflat la final de mandat, nu mai are legitimitatea de a mai propune un nou sef la SIE in locul lui Teodor Melescanu care a demisionat pentru a se inscrie in cursa pentru Cotroceni din aceasta toamna.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, despre dezvaluirile lui Turcescu: Daca Basescu tocmai la el s-a gasit sa faca acele declaratii

Premierul Victor Ponta a refuzat luni sa comenteze dezvaluirile jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvaluit, duminica seara, ca a fost ofiter sub acoperire. Dati-mi voie sa nu intru in aceasta.

Melescanu: Nu e nevoie de numirea unu nou director SIE inainte de alegeri. Ponta: Basescu nu are legitimitate

Fostul sef al SIE si candidat la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca, in opinia sa, nu este necesara numirea unui nou director al Serviciului inainte de alegerile prezidentiale. La randul lui, premierul Victor Ponta a sustinut ca presedintele Traian Basescu nu are legitimitatea sa faca o astfel de numire.

VIDEO. Ponta: Basescu nu poate propune noul sef SIE

Noul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE) trebuie propus Parlamentului de catre viitorul presedinte al tarii, intrucat Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate, a declarat premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )