Libnet.ro
UNICEF

12:15

Traian Basescu: Victor Ponta este un extraordinar receptor de trafic de influenta

B1 B1,
Traian Basescu: Victor Ponta este un extraordinar receptor de trafic de influenta

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta este corupt si face trafic de influenta. Prin noilor coduri. continuă pe B1

Traian Basescu: Victor Ponta este un extraordinar receptor de trafic de influenta (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul imtrebarii de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta este corupt si face trafic de influenta. Prin noilor coduri.

Traian Basescu despre PMP: Este un copil prematur, dar prematurii, stiti bine, sunt extrem de inteligenti

Presedintele Traian Basescu a afirmat, la Cluj, ca el a pus bazele Fundatiei Miscarea Populara si ca aceasta a nascut prematur un copil, Partidul Miscarea Populara. Seful statului a tinut sa sublinieze ca prematurii sunt foarte inteligenti.

Basescu: Ponta e corupt, e un extraordinar receptor de trafic de influenta.

Victor Ponta este corupt si face trafic de influenta, a declarat presedintele Traian Basescu, marti seara, la B1 TV. Prin noile coduri penale, Ponta a incercat sa dea o mana de ajutor infractorilor. Am spus-o imediat, Ponta este un scut pentru infractori. Si asa este. De ce nu a ptut face OUG cand i-a cerut-o justitia, dar lui Bunea Stancu a putut ca ii dea peste 2. 000 hectare de pamant? Este corupt, a afirmat presedintele. Pe trafic de influenta a facut organigrama pentru ASF, pentru .

VIDEO Traian Basescu: Ponta minte tot timpul iar acest lucru este cunoscut in cancelariile occidentale. Este un extraordinar receptor de trafic de influenta/ Radarele armatei stiau unde este cazut avionul

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii moderata de Robert Turcescu B1 TV), ca informatia prvind prabusirea avionului a existat: Au fost radarele armatei care au sesizat momentul disparitiei de pe ecran si stiau directia avionului si unde s-au prabusit. Premierul avea un rol vital si trebuia sa stea in capul mesei, a explicat seful statului. Acesta a acuzat Guvernul si ca nu a dat OUG ceruta de Justitie pentru Codul de procedura penala. Victor Ponta a incercat astfel sa dea o mana de ajutor infractorilor si este un extraordinar receptor de trafic de influenta. Pentru ASF si Bunea au dat OUG. , a adaugat Basescu. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statuluiBasescu, despre ministrul Cazanciuc: Ponta si-a trimis verisorul la Prahova fiindca vrea sa puna capac anchetelor .

Traian Basescu: Activitatea Guvernului este la televizor. Ei nu stiu sa creeze locuri de munca

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul nu stie sa creeze locuri de munca, activitatea sa principala fiind aparitia.

Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de Crin Antonescu: De cand este prieten cu Basescu, are acelasi limbaj

Presedintele PNL, Crin Antonescu, are acelasi limbaj ca si presedintele Traian Basescu de cand este prieten cu acesta, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de catre liderul liberal.

Ambasadorul Frantei, despre declaratia presedintelui Traian Basescu privind pierderea asamblarii Dacia: Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte!

Ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia lansata de presedintele Traian Basescu potrivit careia este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia, din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean si in conditiile in care s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc. Nu as vrea sa polemizez pe acest subiect, as vrea sa spun un lucru: haideti sa fim judecati pe fapte, a spus Philippe Gustin. Acesta a precizat ca ar trebui sa ne bucuram si nu trebuie sa vedem ceva concurential in faptul ca se deschide o linie de asambare in alta parte. In ceea ce priveste infrastructura, Philippe Gustin a afirmat ca este nevoie de o legatura mai rapida catre Europa, deoarece fiecare zi de intarziere de livrare constituie un dezavantaj.

Victor Ponta: Traian Basescu nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, joi seara, o discutie telefonica cu presedintele Traian Basescu, in care seful statului i-a comunicat ca nu doreste, in continuare, sa semneze acordul cu FMI,.

Victor Ponta: Traian Basescu m-a informat ca nu va semna acordul cu FMI. Operational, nu avem acord in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a informat, in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu el joi seara, ca nu va semna acordul cu FMI, ceea ce inseamna ca operational, nu avem acord cu Fondul, dar Romania isi va respecta in continuare angajamentele asumate.

Victor Ponta: Traian Basescu m-a informat ca nu va semna acordul cu FMI. Operational, nu avem acord in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu l-a informat, in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu el joi seara, ca nu va semna acordul cu FMI, ceea ce inseamna ca operational, nu avem acord cu Fondul, dar Romania isi va respecta in continuare angajamentele asumate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )