Libnet.ro
UNICEF

13:45

Traian Razvan Ungureanu: Am votat impotriva numirii lui Orban pentru ca nu are experienta necesara

Adevărul Adevărul,
Traian Razvan Ungureanu: Am votat impotriva numirii lui Orban pentru ca nu are experienta necesara

Europarlamentarul PDL Traian Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca a votat impotriva numirii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Conturi, precizand ca acesta nu are experienta necesara pentru ocuparea postului, scrie NewsIn. continuă pe Adevărul

Bodu: Nu doar PPE a votat impotriva lui Leonard Orban. Nu este potrivit pentru post.

Europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca nu doar PPE a votat impotriva candidaturii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit, mentionand ca e ca si cum ai trimite un silvicultor sa fie judecator la Curtea Europeana de Justitie, potrivit Mediafax. Bodu a declarat ca nu a votat in Comisia de Control Bugetar din PE, pentru ca au fost prezenti membrii titulari, insa a fost prezent la dezbateri. El a precizat ca inclusiv el ar fi votat impotriva .

Mihai-Razvan Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din decembrie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca in prezent conducerea formatiunii face calcule si analize pentru a propune un numar confortabil de candidati viabili pentru posturile de deputati si senatori, potrivit Agerpres. Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca PFC se afla in negocieri cu celelalte partide care formeaza Alianta Romania Dreapta pentru reprezentarea la alegerile parlamentare.

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati.

Mihai Razvan Ungureanu: Am solicitat public RA-APPS clarificarea chletuielilor de protocol in mandatul de premier

Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, ca formatiunea pe care o conduce, Forta Civica, a inaintat RA-APPS o solicitare in baza Legii 544 prin care cere clarificari privind cheltuielile de protocol in.

Dezvaluiri REVOLTATOARE despre Mihai Razvan Ungureanu

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Mihai Gidea face noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale fostului premier. in timp ce.

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

Ivan: Europarlamentarii PDL au avut sarcina de partid de acasa sa voteze impotriva lui Orban

Liderul Grupului PSD din PE, Catalin Ivan, a declarat ca europarlamentarii PDL Monica Macovei, Sebastian Bodu, Traian Razvan Ungureanu si Elena Basescu, desi nu fac parte din Comisia de Control Bugetar, au avut ca sarcina de partid de acasa sa voteze impotriva lui Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )