Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tramvaie blocate in zona Victoriei din Capitala, dupa ce asfaltul s-a ridicat din motive necunoscute

B1 B1,
Tramvaie blocate in zona Victoriei din Capitala, dupa ce asfaltul s-a ridicat din motive necunoscute

Mai multe tramvaie au ramas blocate, miercuri seara, pe ambele sensuri de mers, in zona Victoriei din Capitala. Asfaltul s-a ridicat, ceea ce a facut imposibila circulatia, potrivit libertatea. ro. Asfaltul. continuă pe B1

Mai multe tramvaie, blocate in centrul Capitalei, dupa ce asfaltul s-a umflat din cauza caldurii. RATB a intervenit

Mai multe tramvaie ale liniilor 1 si 46 sunt blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, in zona Spitalului Grigore Alexandrescu, dupa ce asfaltul dintre sine s-a umflat din cauza variatiilor de temperatura, anunta RATB, care arata ca a intervenit prompt pentru remedierea avariei.

Un incendiu a izbucnit in zona Garii Obor din Capitala

Un incendiu a izbucnit marti seara la o magazie dezafectata din zona Garii Obor din Capitala, informeaza Agerpres. in acel loc se afla un autoturism si material lemnos. Sase autospeciale au intervenit.

Jaf intr-un magazin din Capitala! Vanzatoarele au gasit o metoda ingenioasa pentru a prinde hotii

Angajatele unui magazin de cartier din Bucuresti au gasit o metoda prin care sa combata furturile din rafturi, potrivit Protv. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede clar felul.

Sapte copaci cazuti si 39 de cazuri de acumulari de apa, in urma ploii din capitala

Echipele de interventie ale ISU Bucuresti intervin pentru a elimina acumularile de apa de la imobilele de pe mai multe strazi din nordul capitalei, dar si in Ilfov, a anuntat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al institutiei, potrivit unor surse din presa.

Panica la centrala nucleara Tihange 2 din Belgia, dupa ce un motor s-a defectat (FOTO)

Un reactor al centralei nucleare Tihange 2 din Belgia a fost inchis dupa ce un motor s-a defectat. Tarile vecine, printre care si Germania, au cerut ca centrala sa fie inchisa. Serge Dauby,.

Haos pe strazile din Craiova dupa o ploaie torentiala care a durat doua ore (VIDEO)

Haos pe strazile din Craiova. O ploaie torentiala a inundat soselele din oras, iar zeci de soferi au ramas blocati in mijlocul puhoaielor, informeaza B1 TV. Nici macar autobuzele nu au reusit sa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )