Libnet.ro
UNICEF

07:30

Transformers 4 filmul cu cele mai mari incasari in 2014 (VIDEO)

B1 B1,
Transformers 4 filmul cu cele mai mari incasari in 2014 (VIDEO)

2014 s-a dovedit a fi an excelent pentru seria Transformers. Exterminarea este pelicula cu cele mai mari incasari la nivel mondial in anul ce tocmai s-a incheiat. Cel de-al patrulea film al francizei a obtinut. continuă pe B1

Cat va plati statul pentru tratamentele romanilor in strainatate. Care sunt tarile catre care avem cele mai mari datorii

Tot mai multi romani prefera sa se trateze in clinicile din strainatate. Dovada a interesului crescut stau sumele mari pe care autoritatile sunt nevoite sa le achite catre spitalele din afara, care au crescut de la 0,1 milioane de lei in 2007 la 310 milioane de lei in 2014. Astfel, Romania a acumulat cea mai mare datorie fata de clinicile din strainatate.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

Cele mai descarcate seriale pe torrente in 2014!

In anul 2014, cel mai piratat serial a fost Game of Thrones, urmat de alte productii precum Walking Dead sau Big Bang Theory. Vezi aici intreg clasamentul! .

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platit in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )