Libnet.ro
UNICEF

22:45

Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraacciza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraacciza

Patronatele din transporturi solicita Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa aiba o noua intalnire cu reprezentantii Executivului pe acest subiect, potrivit unui comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru transportatori. O parte din supraacciza carburantilor ar putea fi returnata

Patronatele din transporturi au solicitat Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa.

Transportatorii cer Guvernului sa returneze o parte din supraacciza la carburanti. Daca negocierile esueaza, preturile vor exploda

Desi mai multi jucatori din piata au anuntat ca preturie la raft nu se vor majora dupa introducerea supraaccizei la carburanti, acestea ar putea creste substantial, ca urmare a cresterii costurilor de transport, in cazul in care Executivul nu se angajeaza sa returneze transportatorilor o parte din supraacciza.

USR si Dacian Ciolos cer implementarea unui sistem de alertare a populatiei, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Fostul premier si fondatorul platformei Romania 100, Dacian Ciolos, a afirmat, luni, ca sistemele de avertizare si informare a populatiei nu au functionat, astfel ca opt persoane au murit si 137 au fost ranite, in urma furtunii din vestul tarii.

Primarul unui oras din judetul Sibiu trage un semnal de alarma. De ce a plecat pe jos la Bucuresti

Primarul din Copsa Mica, Daniel Mihalache, a plecat, luni, pe jos, spre Bucuresti, pentru a trage un semnal de alarma, orasul fiind in prag de faliment, din cauza penalitatilor pe care primaria trebuie sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )