Libnet.ro
UNICEF

08:45

Transporturile, cel mai mare deficit in absorbtia fondurilor europene

Adevărul Adevărul,
Transporturile, cel mai mare deficit in absorbtia fondurilor europene

Programul Operational Sectorial Transport a realizat cel mai mare deficit din absorbtia fondurilor europene din cadrul financiar 2007-2013, Romania pierzand aproape un miliard de euro din alocare, potrivit datelor publicate de Ministerul Fondurilor Europene MFE) privind stadiul absorbtiei la 31 ianuarie 2017. continuă pe Adevărul

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

Un nou protest, anuntat duminica in Piata Victoriei: Manifestantii vor sa creeze, la ora 21:00, cel mai mare tricolor uman

Un nou protest de amploare este anuntat duminica seara in Piata Victoriei. Pentru protestul de astazi, manifestantii si-au propus sa creeze cel mai mare tricolor uman, potrivit anuntului postat de organizatori pe pagina de Facebook Coruptia ucide. Manifestantii sunt rugati sa aduca cu ei o sursa de culoare rosu, galben sau albastru) si o lanterna, insa organizatorii precizeaza ca vor distribui si ei foi de hartie in cele 3 culori. Tricolorul urmeaza sa fie realizat la ora 21:00.

Cel mai mare fan FC Brasov. A strans in 110 albume toata istoria clubului de fotbal

Constantin Oprea 62 de ani) poate fi considerat cel mai mare fan al echipei FC Brasov. Are o camera decorata in culorile echipei, galben-negru, fotografii cu marii jucatori, fanioane, afise si 110 albume care prezinta practic toata istoria echipei, din 1937 de la inregistrarea la Federatie Romana de Fotbal si pana in prezent.

VIDEO Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, din spatele gratiilor: Cel mai mare pacat e lasitatea

Stiu ca sunteti preocupati de ce se intampla in Romania, dar in acest an Berlinala e mai politica decat si-ar fi dorit. Dintre filmele vazute pana acum cel mai mare impact politic l-am gasit in The Trial: The State of Russia vs Oleg Sentsov, un documentar despre procesul documentaristului ucrainean Oleg Sentsov, condamnat in Rusia la 20 de ani de inchisoare. Ar trebui aratat si la noi cat mai repede, ca sa nu uitam cum arata represiunea.

Noi proteste anuntate in acest weekend in Piata Victoriei: Manifestantii organizeaza sambata un maraton in jurul Guvernului, iar duminica vor crea cel mai mare tricolor uman

Noi proteste sunt anuntate in acest weekend in Piata Victoriei. Sambata, manifestantii au anuntat un maraton al democratiei pe trotuarele din jurul Guvernului, Bulevardul Aviatorilor si Kiseleff. Duminica seara se anunta un nou protest de amploare, la care participantii intentioneaza sa creeze, impreuna, cel mai mare tricolor uman, anunta organizatorii pe pagina de Facebook a evenimenului.

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victorii au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victoriei au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

Gabriel Liiceanu ii explica lui Liviu Dragnea cine manipuleaza protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaste omenirea |TOP CITIRI

Filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu i-a explicat liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, cine manipuleaza protestul urias impotriva PSD care are loc in toate orasele mari de doua saptamani.

Imagini SENZATIONALE: Cel mai mare pericol femeile la volan (VIDEO)

Femeile sunt bune la o mie de lucruri, insa, unele dintre ele chiar nu sunt facute pentru a fi soferite. in aceasta situatie si sunt urmatoarele exemple. Fie ca vorbim de parcari, de culoarea.

STARE DE URGENTA in California! Se prabuseste cel mai inalt baraj din SUA, autoritatile evacueaza din case 130.000 de oameni (VIDEO)

California se confrunta cu un mare pericol. Cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea sa se prabuseasca in orice moment din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )