Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ar trebui romanii sa se teama de un atac terorist? Ce spun specialistii

Antena3 Antena3,
Ar trebui romanii sa se teama de un atac terorist? Ce spun specialistii

In urma atentatelor din Paris ce au dus la moartea a sute de persoane, frica s-a instaurat nu doar in randul francezilor, ci in randul tuturor europenilor. insa cum este perceput terorismul la nivelul tarii. continuă pe Antena3

Atentate teroriste in Paris: Turcia ar fi dejucat un atac terorist similar, care urma sa aiba loc in aceeasi zi la Istanbul

Membrii unei celule teroriste, condusa de un jihadist de origine britanica, care au fost arestati saptamana trecuta in Turcia, ar fi planuit un atac terorist major in Istanbul in aceeasi zi cu cel din Paris.

RUSIA confirma. Avionul prabusit in Egipt a fost tinta unui ATAC terorist

Avionul de pasageri al Rusiei, cu 224 de oameni la bord, care s-a prabusit in desertul Sinai, a fost tinta unui atac terorist.

Prabusirea avionului rus in regiunea Sinai din Egipt, a fost un atac terorist

Prabusirea avionului de tip Airbus 321 al companiei ruse Metrojet in Peninsula Sinai a fost un atac terorist, a anuntat marti seful serviciilor secrete ruse, FSB, Aleksandr Bornikov, transmit DPA si EFE.

Amicalul Belgia-Spania, anulat din cauza riscului de atac terorist

Meciul amical de fotbal Belgia - Spania, programat marti, de la ora 21. 45, la Bruxelles, a fost anulat din cauza riscului sporit de atac terorist, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Romania lui merge si asa: fantani publice fara autorizatie sanitara. Ce spun specialistii despre calitatea apei

Situatie incredibila in Timisoara. Fantanile publice din oras din care mii de oameni iau apa in fiecare zi nu au autorizatie sanitara, conform legii. Asta nu afecteaza calitatea apei, specialistii verificand periodic calitatea apei, dar cazul scoate la iveala Romania lui merge si asa, o Romanie care a dus si la tragedia din clubul Colectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )