Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trei banci din America, prabusite in ultima luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei banci din America, prabusite in ultima luna

Trei banci din America s-au prabusit in ultima luna, ducand la patru numarul total al institutiilor de credit intrate in colaps in acest an, in SUA. intr-o tara cu aproximativ 4. 700 de creditori asigurati la nivel federal, aces and 172;ta este un numar mic. Dar, avand in vedere ca anul trecut totalul bancilor in colaps a fost zero, tendinta merita urmarita, conform ft. com. continuă pe Ziarul Bursa

Spitalele din Gorj, fara fonduri in ultima luna a acestui an

Casa de Asigurari de Sanatate CAS) Gorj nu are fondurile necesare pentru functionarea spitalelor in ultima luna a acestui an.

Manifestantii asediati de trei zile din Hong Kong refuza sa se predea

Zeci de manifestanti in favoarea democratiei asediati de duminica intr-un campus din Hong Kong au refuzat marti sa se predea, in pofida unor indemnuri in acest sens ale autoritatilor locale si unor amenintari cu o interventie tot mai explicite ale Guvernului chinez, relateaza AFP.

Handbal: Trei sportive din nationala Romaniei ar fi folosit proceduri interzise de WADA si risca suspendari - presa

Cu cateva zile inaintea participarii la Campionatul Mondial din Japonia, echipa nationala de handbal feminin a primit o lovitura grea. Federatia Romana de specialitate a fost notificata in privinta unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, ca ar fi folosit niste proceduri interzise de WADA, in tentativa de a-si imbunatati performantele sportive.

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Copilul in varsta de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns aseara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. O echipa de medici de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )