Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei barbati din Vaslui au fost retinuti pentru contrabanda cu tigari, combustibil si artificii

România Liberă România Liberă,
Trei barbati din Vaslui au fost retinuti pentru contrabanda cu tigari, combustibil si artificii

In urma descinderilor, desfasurate sub coordonarea unui procuror si cu sprijinul jandarmilor, au fost confiscate cantitati importante de marfa de contrabanda: 75. 000 de tigari cu timbru de Republica Moldova, 7. 500 de litri de motorina si 10. 500 de articole pirotehnice. continuă pe România Liberă

Arges: Trei barbati au fost retinuti pentru trafic de droguri de risc

Trei barbati din orasul Mioveni au fost retinuti pentru trafic de droguri de risc, politistii ridicand 15 kilograme de plante de canabis in acest dosar, informeaza Mediafax. Barbatii au fost prinsi in.

O fetita de 6 ani din Vaslui a fost preluata in stare grava de un elicopter SMURD dupa ce s-a izbit de o masina

O fetita de sase ani din Vaslui a fost preluata de un elicopter SMURD si dusa la un spital din Iasi, dupa ce s-a izbit de portiera din spate a unei masini, in timp ce incerca sa traverseze o strada in.

Masuri speciale, in cazul celor sapte violatori din Vaslui: Politistii supravegheaza casa fetei. Fortele de ordine au fost suplimentate la penitenciarul unde inculpatii vor executa pedeapsa

Politistii din Vaslui au luat masuri speciale in cazul familiei fetei violate de cei sapte barbati condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, informeaza B1 TV. Fata locuieste in prezent.

Cei sapte violatori din Vaslui, amenintati de ceilalti detinuti. Miron Cozma: Sa zica mersi ca a luat 8 ani si 4 luni creierul actiunii (VIDEO)

Cei sapte violotori din Vaslui, condamnati luni la inchisoare cu executare pentru fapta comisa, au fost amenintati de ceilalti detinuti din Penitenciarul de la Vaslui, informeaza B1 TV. Miron Cozma a explicat ca.

Violatorii din Vaslui vor fi mutati la penitenciar

Cei sapte tineri din Vaslui, care au fost condamnati, ieri, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, pentru ca au violat in grup o fata de 18 ani, vor fi mutati la.

Avocata fetei violate din Vaslui, declaratii despre deciziile luate de victima dupa pronuntarea sentintei

Mama fetei violate din Vaslui a avut astazi o prima intalnire cu avocata, dupa pronuntarea sentintei, pentru a pune la punct strategia de contestare a pedepselor primite in prima instanta de cei 7 violatori.

Procuror cercetat disciplinar, in cazul celor sapte violatori din Vaslui

Procurorul care nu a facut recurs si i-a lasat in libertate pe cei sapte violatori din Vaslui va fi cercetat disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). intre timp, violatorii din Vaslui raman.

Inspectia Judiciara cere CSM sanctionarea disciplinara a procurorului care nu a contestat eliberarea tinerilor din Vaslui acuzati de viol

Inspectia Judiciara cere, in urma verificarilor efectuate, sanctionarea disciplinara a procurorului Ingrid Botezatu, procurorul de sedinta care nu a facut contestatie in cazul eliberarii din arest a tinerilor din Vaslui acuzati ca au violat o eleva.

Decizie DEFINITIVA: Violatorii din Vaslui RAMAN in arest

Cei sapte violatori din Vaslui raman in arest preventiv, a decis definitiv, vineri, Tribunalul Vaslui, care a respins contestatia tinerilor la decizia Judecatoriei.

Cei sapte violatori din Vaslui raman in arest preventiv: Decizia este definitiva

Instanta a decis vineri ca cei sapte violatori din Vaslui vor ramane in continuare in arest preventiv, informeaza B1 TV. Astfel, Tribunalul Vaslui a respins contestatia celor sapte la masura arestului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )