Libnet.ro
UNICEF

06:30

Trei oameni au murit si patru au fost raniti intr-un incendiu devastator

Antena3 Antena3,
Trei oameni au murit si patru au fost raniti intr-un incendiu devastator

Trei persoane au fost ucise si patru au fost ranite intr-un incendiu, izbucnit duminica dimineata la o fabrica de produse chimice in provincia Gansu din nord-vestul Chinei, au anuntat autoritatile din. continuă pe Antena3

Galati: Trei persoane au murit si sase au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 26

Un accident s-a produs vineri noapte pe DN 26, in judetul Galati, in urma caruia trei persoane au murit si alte sase au fost ranite. Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs intre localitatile Vanatori si.

S-au urcat intr-o masina de ocazie si au fost condusi spre moarte. Trei morti si sase raniti intr-un cumplit accident rutier pe DN26

Accident cumplit de circulatie petrecut in urma cu cateva ore pe DN26, in judetul Galati. Trei oameni au murit si alti sase au ajuns la spital dupa ce o dubita a izbit in plin un TIR parcat pe marginea.

Brasov: Bebelus mort si trei adulti raniti, intr-un accident petrecut la iesirea din Sacele

Un accident s-a petrecut vineri seara la iesirea din localitatea brasoveana Sacele, in urma caruia un bebelus de o luna si jumatate a murit, iar trei adulti au fost raniti, scrie Mediafax. Incidentul s-a.

SUA: Trei oameni au murit intr-un atac armat comis intr-un cinematograf

Trei persoane au murit si alte sapte persoane au fost ranite, joi, intr-un atac armat comis intr-o sala de cinema din statul american Louisiana. Incidentul s-a produs in sala unui cinematograf din orasul.

A fost cutremur in Pakistan. Cel putin trei oameni au murit dupa ce o casa s-a prabusit peste ei

Cel putin trei persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite dupa un cutremur de suprafata de 5,4 grade pe scara Richter produs in cursul noptii in Pakistan, informeaza site-ul local Express.

Un militar a fost ucis, iar alti trei au fost raniti in ultimele 24 de ore, in operatiunile militare din estul Ucrainei

Un militar ucrainean a murit, iar alti trei au fost raniti in ultimele 24 de ore in operatiunile antiteroriste in regiunea Donbas, din estul Ucrainei, potrivit unor surse oficiale, relateaza site-ul agentiei de.

Trei morti, printre care agresorul, si 7 raniti intr-un atac armat in Louisiana

Un individ a deschis focul ieri intr-o sala de cinema din Louisiana, SUA, omorand doua persoane si ranind alte sapte, inainte de a-si pune capat zilelor, a anuntat politia locala, citata de AFP.

Afganistan: Un lider Al-Qaida a fost ucis intr-un raid al fortelor aeriene NATO

Un lider Al-Qaida a fost ucis in Afganistan, intr-un raid al fortelor aeriene NATO, potrivit unor surse oficiale ale Pentagonului. Pe langa lider, alti doi militanti ai gruparii au fost ucisi, potrivit.

O romanca NU a fost primita intr-un hotel din Marea Britanie, deoarece au crezut ca este PROSTITUATA. Reactia MAE

Romancei Alecsandra Puflea i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie deoarece angajatii hotelului au presupus ca din cauza ca este romanca este si prostituata. La o zi dupa ce presa britanica a semnalat acest caz, MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Londra este in legatura cu romanca si ca va insista ca autoritatile britanice sa depuna toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )