Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Trei persoane, inclusiv doi adolescenti, si-au pierdut viata in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in Elvetia

Adevărul Adevărul,
Trei persoane, inclusiv doi adolescenti, si-au pierdut viata in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in Elvetia

Autoritatile elvetiene au anuntat vineri seara ca doi adolescenti in varsta de 14 ani, precum si un pilot, si-au pierdut viata intr-un accident aviatic, care a avut loc la o tabara de vara din cantonul Grisunilor, situat la granita cu Italia si Austria, scrie BBC. continuă pe Adevărul

O ambarcatiune cu turisti s-a scufundat in apropierea statiunii Marmaris din Turcia: Trei persoane au murit

O barca pe care se aflau turisti s-a scufundat miercuri in largul coastei Marmaris din Turcia, informeaza hurriyetdailynews. com. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Celelalte opt au.

Atac sinucigas intr-o moschee siita din Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, situata in zona central-vestica a Afganistanului, transmite Russia Today, potrivit news. ro.

Explozie puternica in Afganistan. Cel putin 15 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti seara, in urma unui atentat sinucigas care a lovit o moschee siita din localitatea Herat, Afganistan, transmite Russia Today. Explozia a avut loc in.

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata intr-un schimb de focuri dintr-o judecatorie regionala de la Moscova

Cel putin patru persoane si-au pierdut viata marti dupa-amiaza in urma unui schimb de focuri intr-o judecatorie regionala din capitala Rusiei. De asemenea, o a cincea persoana a fost ranita de focurile de arma, relateaza BBC si Reuters.

Accident grav in Maramures intre o masina si un camion: Trei persoane, printre care si un copil, au murit. Alti doi adulti si un copil sunt in stare grava la spital

Trei persoane, printre care si un copil, au decedat in urma unui accident rutier, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, in noaptea de marti spre miercuri, pe DE 58, in Pasul Mesteacan, potrivit dispeceratului ISU Maramures, citat de Agerpres.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Acccident grav in Maramures: Trei persoane decedate si alte trei ranite

Un accident grav a avut loc miercuri dimineata, in judetul Maramures care a rezultat moartea a trei persoane si trei persoane ranite, informeaza Mediafax. Reprezentantii ISU Maramures au.

Trei persoane retinute in urma perchezitiilor la evazionisti in 12 judete si Bucuresti

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore iar 4. 000 de lei si 3. 600 de euro au fost ridicati in vederea confiscarii, in urma perchezitiilor desfasurate de politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

O ambarcatiune turistica s-a scufundat in Turcia. Trei persoane au murit

Autoritatile turce au transmis ca cele trei persoane date disparute in urma scufundarii unei ambarcatiuni turistice in largul coastelor provinciei Mugla din sud-vestul Turciei au fost gasite.

Trei persoane au murit, intr-un accident pe DE 58

Trei persoane au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un camion care circula din sens opus, pe DE 58, informeaza ISU Maramures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )