Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trei persoane ranite intr-un accident din judetul Ilfov. Una dintre victime a fost dusa la spital cu un elicopter SMURD

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite intr-un accident din judetul Ilfov. Una dintre victime a fost dusa la spital cu un elicopter SMURD

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica, pe DN6, in localitatea Cornetu din judetul Ilfov. Una dintre victime a fost transportata la spital cu un elicopter SMURD. continuă pe Adevărul

Doua persoane ranite intr-un accident, in Prahova. Un TIR si o masina implicate

Doua persoane au fost ranite joi dimineata intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1A, in zona Carrefour, la iesirea din Ploiesti.

Explozie puternica intr-un bloc din Galati

Doua persoane au fost ranite si 22 de apartamente avariate, in urma unei explozii puternice care a avut loc intr-un bloc din Galati.

FOTO VIDEO Seful Politiei Rutiere de la Sibiu a fost implicat intr-un accident rutier

Seful Serviciului Politiei Rutiere Sibiu, comisar sef Alin Pahontu, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut in comuna argeseana Leresti.

Un nou incident armat intr-o scoala din SUA.

Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida. Un elev in varsta de 15 ani a fost impuscat si este grav ranit, conform B1 TV. Institutia de invatamant a fost evacuata, elevii fiind transportati la un liceu din vecinatate. Citeste si: SUA. Cel putin cinci morti intr-un atac armat produs in statul american Illinois Purtatorul de cuvant al liceului West Orange a anuntat ca elevul ranit se afla in stare .

Cluj: Patru persoane ranite dupa ce o masina a intrat intr-un autobuz parcat

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, sambata, in satul Fodora, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un autobuz parcat, din cauza poleiului de pe carosabil. Patru.

Explozie intr-un bloc din Galati: 2 persoane au fost ranite si 25 de locuinte afectate

Doua persoane au fost ranite in urma unei explozii petrecute vineri dimineata intr-un bloc de garsoniere din Galati. Purtatorul de cuvant al ISU Galati Eugen Chirita a declarat pentru B1 TV ca 25 de.

Trei autoturisme Lamborghini, implicate intr-un accident pe o autostrada din Singapore

Un Lamborghini Aventador si doua Lamborghini Gallardo au luat foc dupa ce s-au ciocnit pe o autostrada din Singapore. Potrivit martorilor oculari, soferul uneia dintre masini a pierdut controlul volanului si a .

Proteste in Piata Universitatii fata de explorarea gazelor de sist: Trei persoane, duse la Politie

Aproximativ o suta de persoane protesteaza, duminica seara, in zona fantanii de la Universitate, fata de explorarea gazelor de sist, trei dintre manifestanti fiind ridicati si dusi la Politie, dupa ce au.

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si peste 20 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si peste 20 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii.

Explozie intr-un bloc din Galati. Doi oameni raniti si 25 de apartamente avariate.

O explozie a avut loc intr-un bloc cu patru etaje din Galati, conform B1 TV. Doi oameni au fost raniti si 25 de apartamente au fost avariate. Conform purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost cauzata de scaparile de gaze ale unei butelii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )