Libnet.ro
UNICEF

01:05

O a treia victima a accidentului zborului Asiana a murit din cauza ranilor suferite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O a treia victima a accidentului zborului Asiana a murit din cauza ranilor suferite

O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco, relateaza AFP, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

O a treia victima a avionului prabusit la San Francisco a murit din cauza ranilor suferite

Bilantul victimelor in cazul prabusirii zboruluiAsiana 214 la San Francisco a crescut la trei morti, dupa ce o minora a murit din cauza ranilor suferite. Victima a murit vineri dimineata, dupa o.

ACCIDENTUL din San Francisco: O a treia victima a murit din cauza ranilor suferite.

O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco. Victima, o minora a carei stare era critica de o saptamana, a murit vineri dimineata, a precizat spitalul intr-un comunicat, conform Mediafax. Acest deces se adauga celor ale doua adolescente chineze, declarate decedate in ziua accidentului. O minora care a fost ranita in accidentul Asiana Airline a murit in .

Prabusirea Asiana: o a treia victima a murit

O a treia persoana, ranita pe 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor, a anuntat vineri San Francisco General Hospital.

Demn de Final Destination: O tanara care a supravietuit prabusirii zborului Asiana a fost calcata de un camion de pompieri

Una dintre cele doua adolescente care au murit dupa prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco a fost calcata de un camion de pompieri in timpul operatiunilor de salvare, a transmis vineri politia, in timp.

Taiwanul a evacuat 2.300 de turisti din cauza unui taifun: Va aduce ploi torentiale si rafele de vant de 230 kilometri pe ora

Taiwan a evacuat, joi, peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, relateaza AFP. Taifunul, care se afla la 960 kilometri distanta est de extremitatea sudica a insulei in jurul orei 06:00, ora.

Lantul de magazine Praktiker intra in insolventa din cauza datoriilor mari

Reprezentantii lantului de magazine Praktiker au anuntat intrarea in insolventa a companiei din cauza gradului ridicat de indatorare si lipsei lichiditatilor. Actiunile Praktiker s-au prabusit joi cu.

Scandal din cauza preturilor intr-o piata din Bacau

Piata Centrala din Bacau a fost scena unei batai intre doi comercianti. Scandalul a pornit din cauza preturilor afisate la taraba de unul dintre barbatii implicati in altercatie. Se pare ca ce doi nu sunt.

Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

O ambulanta a SMURD Suceava, in valoare de 700. 000 lei, a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti, potrivit sefului ISU, colonelul Dan Hoffman, citat de Agerpres. Hoffman a precizat ca ar.

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )