Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trendsetteri de mici! Top 11 cei mai stylish copii de pe Instagram!

ADPM ADPM,
Trendsetteri de mici! Top 11 cei mai stylish copii de pe Instagram!

Poate parea greu de crezut, insa poti deveni trendestter chiar daca abia ai implinit. 3 anisori! O demonstreaza din plin acesti copii care afiseaza, pe Instagram, cele mai cool tinute! . continuă pe ADPM

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Vineri dimineata, Statistica a transmis numarul pensionarilor si pensia medie lunara pe care o incaseaza acestia, datele privind ultimul trimestru din 2014. Pe scurt, avem circa 5,34 milioane de pensionari, in scadere cu 47. 000 de persoane fata de acelasi trimestru al anului precedent. Pensia medie lunara a fost in trimestrul IV 2014 de 847 lei, mai mare cu 4,4% fata de acelasi trimestru al anului precedent si egala cu cea din trimestrul III 2014. Capitala numara cei mai multi pensionari, urmata de judetele Prahova, Dolj si Cluj. La polul opus se afla Covasna si Tulcea, cu cei mai putini pensionari. Diferente mari regasim si la pensia minima calculata pe judet, ecartul dintre valoarea minima si cea maxima depasind 350 de lei 678 lei in judetul Giurgiu fata de 1068 lei in Municipiul Bucuresti). Cum sunt insa distribuiti pensionarii si care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite, vedeti mai jos.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai competenti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Valcov: A fost unul din cei mai performanti ministri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca demisia lui Darius Valcov reprezinta o pierdere pentru Guvern. Cu siguranta a Valcov a fost unul din cei mai.

Corina Cretu: Presa scrie ca sunt femeia cu cei mai multi bani din Europa. Sotul se teme acum sa nu ne fie sparta casa

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a aratat ca in presa se spune ca ar fi femeia cu cei mai multi bani din Europa, fapt care l-a facut pe sotul ei sa spuna ca cineva le-ar putea.

Scrisorile dintre Octavian Goga si Ady Endre, pastrate in Casa Memoriala a unuia dintre cei mai mari poeti nationali ai Ungariei, aflata in Satu Mare

Personalitate proeminenta a culturii maghiare, considerat unul dintre cei mai mari poeti ai secolului XX din tara vecina, Ady Endre s-a nascut in anul 1877, in localitatea denumita odinioara Micentiu si care azi poarta numele de Ady Endre. Aici a fost amenajata Casa Memoriala a poetului, locul unde gasim documente, fotografii precum si scrisori adresate catre un bun prietan de-al sau, poetul si omul politic Octavian Goga.

GALERIE FOTO. Top 10 tendinte de primavara 2015, inspirate de la cei mai celebri creatori de moda

Primavara aceasta se poarta imprimeurile florale sau abstracte, tinutele lejere, rochiile vaporose si semitransparente, franjurile si denimul, conform Vogue. com. Urmariti clasamentul tendintelor care au avut cel mai mare impact pe pasarelele din New York, Londra, Paris si Milano, la prezentarile colectiilor de primavara/vara 2015 ale caselor celebre de moda, intre care Chanel, Valentino, Giambattista Valli, Dolce Gabbana si Gucci.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )