Libnet.ro
UNICEF

22:31

Trenurile de mare viteza, promise de 11 ani, inca n-au ajuns in Romania

România Liberă România Liberă,
Trenurile de mare viteza, promise de 11 ani, inca n-au ajuns in Romania

De-a lungul ultimilor ani, nu doar autostrazile, ci si liniile ferate de mare viteza au facut obiect. continuă pe România Liberă

Cazul Elodia Ghinescu. Se deschide un nou dosar, la 11 ani de la disparitia avocatei

Dupa 11 ani de la disparitia Elodiei, despre care se spune ca a fost ucisa de sotul ei, familia avoc.

Dosar nou in cazul Elodiei, dupa 11 ani. Mama avocatei disparute deschide proces pentru ca nu isi poate vedea nepotul

La 11 ani dupa disparitia Elodiei, familia avocatei disparute face o noua incercare de a ajunge la copilul ei. Familia lui Cristian Cioaca il influenteaza pe copil intr-un mod negativ cu privire la famili.

Kelemen Hunor, despre ideea liniei de mare viteza Bucuresti-Budapesta: Este un lucru extrem de bun care se poate face doar daca exista vointa politica

Linia de tren de mare viteza dintre Bucuresti si Budapesta este un lucru extrem de bun, care se poate face, daca exista vointa politica, a declarat la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Despre un astfel de tren se vorbeste de mai bine de 10 ani, iar in ultimul an oficiali din Ungaria au readus subiectul in prim plan, vorbind despre o legatura Cluj-Budapesta.

Caz extrem de rar! Fetita de 11 ani simtea dureri la nivelul ochilor! Medicii, socati cand au consultat-o - Avea peste 60!

O fetita de 11 ani din India a reusit sa socheze medicii. Cadrele medicale suntobisnuite cu cazuri extrem de rare, insa ce au gasit la aceasta micuta nu au mai vazut vreodata. Fata acuza dureri si inflamatii.

Eroina Zilei. Diana Cimpoca, campioana la patinaj la 11 ani

La doar 13 ani, a uimit o lume intreaga cu talentul ei. Diana Cimpoca s-a indragostit de dans si de sporturile pe gheata inca de cand era copil. in urma cu opt ani, s-a apucat de patinaj de.

Cercetatorii au decodat mesajul venit din Cosmos acum 11 ani. Ce era de fapt

Cercetatorii de la SETI un institut de cercetare a semnalelor extraterestre cu sediul in Virginia) au descoperit ca mesajul captat de instalatiile ultraperformante din Porto Rico in 2007 este un zgomot venit de la.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )