Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tribunalul Bucuresti: Liderul gruparii de fraudare a bancilor, un pericol social

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tribunalul Bucuresti: Liderul gruparii de fraudare a bancilor, un pericol social

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, reprezinta un pericol social concret, iar arestarea acestuia s-a decis pe baza numarului mare al pagubitilor, de faptele grupului condus de acesta, a prejudiciului mare produs si a duratei mari de. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul fraudelor bancare. Motivarea deciziei de arestare preventiva a liderului gruparii infractionale: Mihai Stan, cercetat pentru infractiuni cu un grad de pericol social deosebit de ridicat

Tribunalul Bucuresti a dat, miercuri, publicitatii motivarea deciziei prin care s-a decis arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a unuia dintre liderii gruparii care se ocupa cu fraudele bancare, Mihai Stan. In documentul obtinut de Mediafax se arata ca liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, reprezinta un pericol social concret, iar arestarea acestuia s-a decis pe baza numarului mare al pagubitilor, de faptele grupului condus de acesta, a prejudiciului mare produs si a duratei mari de timp de operativitate.

Liderul gruparii de fraudatori, Daniel Ruse, nu s-a predat pentru a fi incarcerat

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de.

Reteaua bancherilor: Liderul gruparii a disparut.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, nu s-a prezentat Politiei, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare. Politistii s-au dus la domiciliul lui Ruse pentru a pune in executare mandatul de arestare, insa acuzatul nu a fost de gasit, adauga sursele citate. In aceasta afacere in care au fast pagubite 16 unitati .

Reteaua bancherilor: Liderul gruparii a fost incarcerat.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, a fost incarcerat, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva pe numele sau pentru obtinere ilicita de credite intr-o afacere de fraudare a bancilor cu peste 22 milioane de euro, sustin surse judiciare. Initial, desi exista un mandat de arestare preventiva pe numele sau, Daniel Ruse nu s-a predat Politiei si nu a fost gasit la domiciliul sau de catre politistii care urmau sa puna in executare mandatul, insa .

Dosarul fraudelor bancare: Mihai Stan, Daniel Ruse si Dragos Diaconescu au fost arestati preventiv de Tribunalul Bucuresti; Alexabdru Cercel Duca va fi cercetat in libertate

Liderii gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, si fostul general DIE Dragos Diaconescu, au primit mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, in timp ce Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepresedinte Bancii Romane de Dezvoltare BRD), va fi cercetat in libertate, potrivit instantei, relateaza sursele de presa.

Daniel Ruse va fi dus in arestul Politiei. Liderul gruparii de fraudatori bancari a fost gasit la Oltenita

Liderul retelei care se ocupa cu fraude bancare, Daniel Ruse, va fi adus in arestul Politiei. Acesta a fost gasit de politisti la Oltenita, dupa ce instanta a emis, sambata seara, un mandat de arestare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )