Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tricolorii au ajuns cu trenul la Lyon pentru meciul cu Albania

Online Sport Online Sport,
Tricolorii au ajuns cu trenul la Lyon pentru meciul cu Albania

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca echipa nationala va calatori cu un tren de mare viteza TGV) de la Paris la Lyon, locul unde duminica seara de la 22:00 vom intalni Albania in ultimul meci din Grupa A la EURO 2016. Speram sa nu fie ultimul din competitie si sa obtinem calificarea in optimi. continuă pe Online Sport

Tricolorii merg cu trenul la Lyon pentru meciul cu Albania

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca echipa nationala va calatori cu un tren de mare viteza TGV) de la Paris la Lyon, locul unde duminica seara de la 22:00 vom intalni Albania in ultimul meci din Grupa A la EURO 2016. Speram sa nu fie ultimul din competitie si sa obtinem calificarea in optimi.

EURO 2016: Tricolorii au ajuns la Lyon cu trenul de mare viteza. Jucam pe un superstadion

Tricolorii au parcurs cu trenul de mare viteza cei 400 de kilometri intre Paris si Lyon in aproape doua ore. Romania va juca maine seara contra Albaniei meciul decisiv.

CORESPONDENTA. Tricolorii au ajuns la Lyon unde se joaca Romania-Albania

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a facut deplasarea sambata dimineata la Lyon, acolo unde duminica de la ora 22:00 va intalni pe Albania in ultimul meci din grupa A.

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Albania

Meciul decisiv pentru calificarea nationalei Romaniei in optimile de finala ale Campionatului European va fi arbitrat de Pavel Kralovec, din Cehia. Acesta va fi ajutat la tusa de Roman Slysko si Tomas Mo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )