Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trump afirma ca pentru SUA este prea costisitor sa sprijine fortele kurde din Siria

România Liberă România Liberă,
Trump afirma ca pentru SUA este prea costisitor sa sprijine fortele kurde din Siria

Presedintele american Donald Trump a sustinut luni decizia administratiei sale de a retrage trupele . continuă pe România Liberă

Donald Trump afirma ca nu va lega acordul comercial cu China de cererea sa ca Beijingul sa il investigheze pe Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu va lega mult-asteptatul acord comercial cu China de dorinta exprimata public ca Beijingul sa il investigheze pe fostul vicepresedinte Joe Biden, posibilul sau rival in alegerile prezidentiale din 2020, transmite Reuters.

Polonezii scapa de vizele pentru SUA. Trump anunta ca a aprobat intrarea Poloniei in programul Visa Waiver

Presedintele american Donald Trump a anuntat, vineri, ca si-a dat oficial acordul pentru intrarea Poloniei in programul Visa Waiver al SUA, informeaza Reuters.

Iohannis, dupa ce Dancila i-a propus noi ministri interimari: Actiunile premierului genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. Este fara echivoc ca trebuie sa se prezinte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis noi propuneri de ministri interimari, seful statului spunand ca actiunile acesteia genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. El afirma ca Dancila ii cere sa incalce Legea fundamentala, solicitand numirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educatiei si este fara echivoc ca premierul trebuie sa se prezinte in Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )