Libnet.ro
UNICEF

10:15

Trump anunta cresterea numarului de agenti federali detasati in Chicago si alte orase pentru reducerea criminalitatii

Hotnews Hotnews,
 Trump anunta cresterea numarului de agenti federali detasati in Chicago si alte orase pentru reducerea criminalitatii

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca agenti federali vor fi mobilizati in orasele care se confrunta cu infractiuni violente, inclusiv in Chicago, Illinois si Albuquerque New Mexico), relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

SUA: Primarul din New York spune ca il va ataca in justitie pe Trump daca trimite agenti federali in metropola

Primarul New York-ului a anuntat marti ca va ataca Administratia Trump in justitie daca acesta trimite agenti federali in metropola americana, asa cum a amenintat ca va face din cauza criminalitatii in crestere.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Purtarea mastilor devine obligatorie in Hong Kong dupa cresterea numarului de cazuri

Autoritatile din Hong Kong au instituit astazi obligativitatea purtarii mastilor in toate locurile publice, precum si in mijloacele de transport in comun, dupa ce regiunea a confirmat o crestere record a numarului de noi cazuri de COVID-19.

Trump anunta ca reia informarile despre COVID-19 si se afiseaza cu masca: Este patriotic sa o porti

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca va relua briefingurile de presa zilnice dedicate pandemiei de COVID-19, in contextul in care sondajele din ultima perioada indica o scadere a popularitatii sale, iar numarul cazurilor de infectare continua sa creasca, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )