Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trump il ataca din nou pe Obama: Nu viziteaza zonele calamitate pentru a nu rata partidele de golf

România Liberă România Liberă,
Trump il ataca din nou pe Obama: Nu viziteaza zonele calamitate pentru a nu rata partidele de golf

Presedintele SUA, Barack Obama, nu a vizitat zonele afectate de inundatii pentru ca este in vacanta si nu vrea sa rateze meciurile de golf, a acuzat Donald Trump, candidatul republican la presedintie, in cursul unei vizite efectuate in zone calamitate din Louisiana. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV. Medicii ameninta din nou cu proteste, in scandalul garzilor

Medicii si organizatiile sindicale care ii reprezinta sunt din nou pe punctul de a declansa o revolta in sistem dupa ce Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica, pana pe 29 septembrie, proiectul de ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului privind timpul de munca, organizarea si efectuarea garzilor in unitatile publice din sectorul sanitar, aprobat prin Ordinul ministrului sanatatii nr.

Donald Trump isi remaniaza din nou echipa de campanie: Paul Manafort, acuzat ca a primit bani de la Viktor Ianukovici, este marginalizat / La conducere vine Steve Bannon, de la Breitbart

Panica in tabara lui Donald Trump: miliardarul si-a remaniat pentru a doua oara echipa de campanie, in incercarea de a stopa declinul fata de Hillary Clinton, care pare sa se detaseze in castigatoare in cursa pentru Casa Alba. Astfel, controversatul Paul Manafort, acuzat ca ar fi primit aproape 13 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, a fost marginalizat, scrie AFP.

Clujul va fi din nou oras maghiar! Imagini cu Stalin, Hitler si ISIS, la Zilele Culturale Maghiare de la Cluj: Mesajul a fost inteles gresit (VIDEO)

Zilele Culturale Maghiare au debutat cu un concert controversat al trupei Beatrice din Ungaria. in timpul spectacolului, au fost difuzate imagini cu Hitler si Lenin si a rasunat sloganul folosit de.

Statele Unite critica din nou decizia Rusiei de a utiliza o baza militara iraniana

Decizia Rusiei de a utiliza o baza militara din Iran pentru a efectua raiduri aeriene in Siria nu contribuie la incetarea ostilitatilor, atrage atentia Departamentul de Stat american.

Avioane rusesti bombardeaza din nou pozitiile ISIS, decoland pentru a doua zi consecutiv din IRAN

Avioane de lupta SU-34 ale Rusiei, decolate de la baza aeriana Hamadan din Iran, au intreprins miercuri, pentru a doua zi consecutiv, lovituri asupra unor tinte ale organizatiei jihadiste Stat Islamic in Siria.

Subiectele Zilei: ASF cumpara servicii de rezervare bilete de avion de 667.000 de lei; Medicii ameninta din nou cu proteste, in scandalul garzilor; A consolidat pe banii sai malul lacului Siutghiol, iar Primaria Navodari vrea sa-l taxeze cu 4 milioane de

De ce se proclama ortodocsii buricul religios al pamantului. Sa nu facem lectura de tip ISIS din Sfintele Scripturi!Multi preoti si. Pentru Cumintenia Pamantului s-au strans doar 562. 117 euro. Ce se intampla cu banii donati daca nu se atinge tinta de 6 milioane.

Din nou haos cu taxiurile la Gara de Nord: Din ce in ce mai multi calatori reclama ca nu gasesc masini la comanda, in timp ce taxiurile stau in statia de la coloane la agatat pasageri

Comandarea unui taxi pe cale oficiala la Gara de Nord a devenit o misiune aproape imposibila in ultima perioada: sistemele cu touchscreen din interiorul Garii fie nu merg, fie nu gasesc niciun taxi pentru comanda, iar incercarile prin aplicatiile mobile sau direct in centrala cu greu reusesc sa gaseasca o masina libera. In tot acest timp, in fata Garii de Nord stau mai multe taxiuri pregatite sa agate cu preturi umflate pasagerii disperati ca dupa incheierea programului RATB si Metrorex nu au alta cale sa ajunga acasa sau in alte zone din Bucuresti.

Aparatele foto, din nou in scadere pe piata de electronice si IT

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania a crescut in al doilea trimestru al 2016 cu 15,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la valoarea de 529 milioane euro, arata studiul GfK TEMAX.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )