Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trupa Genesis se reuneste dupa 13 ani pentru un turneu

Adevărul Adevărul,
Trupa Genesis se reuneste dupa 13 ani pentru un turneu

Muzicienii Tony Banks, Phil Collins si Mike Rutherford, toti in varsta de 69 de ani, au confirmat reunirea grupului Genesis, care va sustine un turneu in Marea Britanie si Irlanda in toamna acestui an. continuă pe Adevărul

Simona Patruleasa, mesaj emotionant dupa 13 ani la Kanal D. Telespectatorilor nu le vine sa creada

Simona Patruleasa este una dintre cele mai cunoscute si admirate prezentatoare de stiri din Romania. A avut un parcurs presarat cu de toate, pornind de la profesia de invatator, apoi a ajuns in televiziune dintr-o pura intamplare. Dupa ce a trecut pe la Realitatea si Antena 1, vedeta TV a pasit la Kanal D, unde .

Cum a aparut Luminita Anghel, duminica seara, la Eurovision. Schimbare radicala, dupa 15 ani de cand a reprezentat Romania in concurs

Dupa 15 ani de cand a reprezentat Romania la Eurovision alaturi de trupa Sistem, cu care a obtinut locul trei, una dintre cele mai bune clasari ale Romaniei in istoria participarilor la Eurovision Song Contest, Luminita Anghel a revenit acum in calitate de jurat al Eurovision Romania. Cum a aparut Luminita Anghel, duminica seara, la .

Ministerul Sanatatii: 13 teste pentru coronavirus, in derulare

Un numar de 13 teste pentru coronavirus sunt in derulare, luni, 2 martie, in cele cinci centre de boli infectioase din Romania. Pana la acest moment, au fost lucrate 473 de teste, dintre care doar trei au avut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )