Libnet.ro
UNICEF

14:31

Trupa ONE se pregateste de lansarea unui nou single Aprinde un vis + Only Lie (teasere)

Devorator Monden Devorator Monden,
Trupa ONE se pregateste de lansarea unui nou single Aprinde un vis + Only Lie (teasere)

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, vor lansa in scurt timp un nou single: Aprinde un vis! Pana la lansarea oficiala avem parte de un teaser pe care il puteti asculta mai jos! De asemenea, trupa ONE are si blog oficial de cateva zile! Cel mai indragit cuplu de adolescenti din Romania . continuă pe Devorator Monden

Brandon Flowers, solistul The Killers, are in plan lansarea unui nou album solo!

Solistul american a revenit de curand in atentia publicului alaturi de colegii sai din formatia The Killers odata cu lansarea celui mai nou single al lor, Shot At The Night, extras de pe prima compilatie greatest hits a grupului, intitulata Direct Hits, care va aparea pe 11 noiembrie. Anul viitor Brandon Flowers si colegii sai .

The Saturdays infirma zvonurile despre destramarea formatiei si planuiesc lansarea unui nou album in 2014!

In ultima perioada au tot aparut zvonuri care dadeau mai mult ca sigur destramarea grupului, avand in vedere faptul ca fetele au inceput sa isi formeze familii. Zvonurile au fost infirmate de catre Una Healy, una dintre membrele The Saturdays, aceasta declarand in acelasi timp si ca au de gand sa intre din nou in .

Fresh! Duo-ul Duck Sauce lanseaza un nou single Radio Stereo!

Armand Van Helden si A-Track, americanul si canadianul cunoscuti sub numele de Duck Sauce, cei care au innebunit mapamondul acum cativa ani cu hitul Barbra Streisand, revin in atentia publicului cu un nou single, intitulat Radio Stereo. Noua piesa este confirmata ca fiind cel de-al doilea single promotional extras de pe albumul de debut al .

HOT! Shakira is back! Artista va lansa un nou single in noiembrie!

Un alt comeback fierbinte ne asteapta spre sfarsitul acestui an! Dupa Lady Gaga, Katy Perry si Britney Spears o alta diva a muzicii pop este pregatita sa revina in atentia noastra si sa ne incante cu noi piese. Despre cine vorbim? Despre senzuala Shakira! Marele anunt a fost facut de catre managerul artistei ieri, noua .

VIDEO Un inventator din Pitesti a pus bazele unui nou calendar care organizeaza altfel timpul

George Rotariu, un scriitor si inventator din Pitesti, spune ca a pus bazele unui nou calendar, pe care l-a numit Calendarul Rotarian si l-a inregistrat la OSIM.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )