Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudor Chirila, raspuns la melodia celor de la Taxi despre Catedrala Mantuirii Neamului

Antena3 Antena3,
Tudor Chirila, raspuns la melodia celor de la Taxi despre Catedrala Mantuirii Neamului

Celebrul cantaret le-a raspuns fanilor care l-au intrebat despre melodia celor de la Taxi. In curtea bisericii ruse a studentilor) o fetita de vreun an jumate' plange si nu vrea sa mai. continuă pe Antena3

Raspunsul unui preot celebru la videoclipul trupei Taxi despre Catedrala Mantuirii Neamului

Parintele sibian Constantin Necula raspunde videoclipului manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului lansat de trupa Taxi. De cateva zile ascult pe repeat monologul ritmic al celor de la Taxi.

Scandalul melodiei impotriva Catedralei. Razvan Simion: Vorbeam sa mai facem o melodie, care sa se numeasca Despre smintenie

Melodia trupei Taxi, Despre smerenie, a starnit un adevarat val de controverse in Romania. Mesajul melodiei face referire la constructia Catedralei Mantuirii Neamului, o.

Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici 34 de artisti, manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului intr-o noua piesa semnata Taxi

Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici. Acesta este mesajul a 34 de artisti, despre Catedrala Mantuirii Neamului. Mesajul apare intr-o noua piesa semnata de trupa Taxi,.

Tudor Chirila, despre moartea lui Mircea Albulescu

Tudor Chirila spune intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook ca Mircea Albulescu a lasat o mostenire solida si ca stirea despre moartea marelui actor este un anunt prea brutal. Mi se.

Iubita lui Tudor Chirila este din nou insarcinata

Tudor Chirila va fi din nou tata. Iubita lui, Iulia Mazgan, este din nou insarcinata. Deja in sase luni, se pare, dupa cum se poate observa in fotografiile realizate la o premiera de film.

Tudor Chirila va fi din nou tata!

Tudor Chirila va fi din nou tata! Artistul va deveni tatic pentru a doua oara, la numai un an si jumatate de la nasterea fiului sau. Jurnalistii OK Magazine sustin ca iubita artistului este insarcinata pentru a doua oara, urmand sa aduca pe lume al doilea copil in toamna acestui an.

Dan Teodorescu (Taxi), dupa reactiile la piesa-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului: Nu-mi imaginam ca un mesaj transmis cu atata blandete poate provoca atata agresivitate

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a postat un mesaj pe Facebook, in care arata ca nu se astepta ca mesajul transmis cu atata blandete din piesa-manifest Despre smerenie, lansata joi, sa provoace atat de multa agresivitate. Solistul le cere iertare celor pe care i-a deranjat cu mesajul sau si le promite sa spuna si de-acum incolo, exact ce simt si ce cred.

VIDEO Un blogger a postat pe internet un video in care arde o carte a lui Mircea Cartarescu, in semn de protest fata de aparitia scriitorului in clipul trupei Taxi Despre smerenie

Un videoclip incarcat vineri pe Youtube, in care un tanar arde cartea lui Mircea Cartarescu, Frumoasele straine, a starnit reactii aprinse pe internet. Tanarul explica, in clipul video, ca a ars cartea in semn de protest fata de aparitia scriitorului Mircea Cartarescu in videoclipul-manifest Despre smerenie al trupei Taxi. Clipul video care arata cum este arsa cartea a fost incarcat pe contul de Youtube al lui Iulian Ciornei. La o cautare pe Google se poate constata ca tanarul are si un blog.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )