Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tudorel Toader, raspuns-fulger pentru Frans Timmermans: I-am cerut si ii voi cere si maine sa depasim stadiul ingrijorarilor si sa discutam punctual

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, raspuns-fulger pentru Frans Timmermans: I-am cerut si ii voi cere si maine sa depasim stadiul ingrijorarilor si sa discutam punctual

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, i-a raspuns imediat lui Frans Timmermans, presedintele Comisiei Europene, care s-a aratat ingrijorat de modificarile legislative din Romania. Ministrul spune ca in a. continuă pe Antena3

Tudorel Toader raspunde criticilor lansate de Timmermans: Sa fim documentati si sa fim de buna credinta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a replicat imediat dupa ce in cadrul Comisiei LIBE din Parlamentul European, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a lansat o serie de critici extrem de dure.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Liviu Plesoianu, atac la Frans Timmermans: il detest!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, a declarat ca il detesta pe prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans pentru declaratiile facute in comisia LIBE. Nici macar cand am febra nu pot.

Reactia lui Frans Timmermans pentru Antena 3

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca va face un raport dupa dezbaterea de luni seara in Comisia Libe din Parlamentul European si ca va vedea.

Frans Timmermans, amenintare la adresa PSD-ALDE: Nu vom ezita sa aducem in fata instantei Guvernul roman daca nu va da curs recomandarilor noastre

Luni seara a avut loc o dezbatere in Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European. Cu aceasta ocazie, Frans Timmermans, prim-vicepresedinte al Comisiei Europene,.

Parchetul General a clasat dosarul in care Tudorel Toader a cerut admiterea in Uniunea Notarilor

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul privind modul in care ministrul Tudorel Toader a cerut sa fie admis in Uniunea Notarilor Publici. Dosarul a fost clasat pentru ca fapta nu este prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege.

Procurorii au clasat dosarul privind modul n care Tudorel Toader a devenit notar

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar, transmite Agerpres.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, clasat

Parchetul General a clasat dosarul in care au fost efectuate verificari cu privire la modul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Uniunii Notarilor Publici sa propuna numirea sa in functia de notar.

Dragnea in razboi cu Tudorel Toader: cum se forteaza legea amnistiei si gratierii

Dragnea a fost condamnat cu executare la 3 ani si sase luni de inchisoare, iar singura sa solutie pentru a scapa de pedeapsa este legea amnistiei si gratierii. Din acest motiv, liderul PSD se afla in conflict deschis cu Tudorel Toader. Dintr-un instinct macabru de conservare, Dragnea ar face orice sa nu ajunga dupa gratii.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

Parchetul General a clasat dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce un protestatar rezist a depus o sesizare pe tema intrarii lui Tudorel Toader in randul notarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )