Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turul Frantei si farmecul sau: Tony Martin a castigat etapa pe bicicleta unui coechipier

Online Sport Online Sport,
Turul Frantei si farmecul sau: Tony Martin a castigat etapa pe bicicleta unui coechipier

Pentru Tony Martin ziua de marti a fost una de poveste in Turul Frantei. Rutierul echipei Etixx-Quick Step a obtinut a cincea victorie din cariera in Marea Bucla, dar povestea nu se opreste doar aici. continuă pe Online Sport

Tony Martin, victorie de etapa si tricoul galben in Turul Frantei

Germanul Tony Martin Ettix-Quick Step) a castigat marti etapa a 4-a a Turului ciclist al Frantei, Seraing - Cambrai 221,5 km), preluand, gratie avansului de 3 secunde si bonificatiei de 10 secunde, si tricoul.

Ciclistul german,Tony Martin, a castigat etapa a patra a Turului Frantei

Ciclistul german al echipei Etixx-Quick Step, Tony Martin, a castigat, marti, etapa a patra a Turului Frantei, disputata intre localitatile Seraing si Cambrai, pe distanta de 223,5 kilometri, informeaza.

Turul Frantei: Fabian Cancellara se imbraca in galben dupa etapa de la Zelande

Elvetianul Fabian Cancellara de la echipa Trek a preluat conducerea in clasamentul general din Turul Frantei dupa a doua etapa desfasurata pe pamant olandez.

Tony Martin pune mana pe tricoul galben in Turul Frantei

Etapa a 4-a din Turul Frantei, cea care a programat sapte sectoare de piatra cubica de care s-au temut toti marii favoriti, a produs a patra schimbare de lider in tot atatea zile.

Germanul Andre Greipel a castigat etapa a cincea a Turului Frantei

Rutierul german al echipei Lotto-soudal, Andre Greipel, a castigat etapa a cincea a Turului Frantei, disputata, miercuri, intre localitatile Arras Communaute Urbaine si Amiens Metropole, pe o distanta de 189,5.

Andre Greipel face dubla in Turul Frantei si ramane in verde

Etapa a 5-a din Turul Frantei, desfasurata miercuri intre Arras si Amiens pe distanta a 189 km, a fost o afacere intre sprinterii plutonului.

Batalie epica pe Zidul de la Huy in Turul Frantei cu un nou lider la general

Imprumutata din Sageata Valona, una dintre cele trei clasice de primavara din Ardeni, ascensiunea urbana de la Huy a prilejuit un prim duel in catarare pentru rutierii cu pretentii din Turul Frantei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )