Libnet.ro
UNICEF

23:15

TVA Split. Un consultant important este de acord, dar cu unele conditii, inclusiv pachet digital

Hotnews Hotnews,
 TVA Split. Un consultant important este de acord, dar cu unele conditii, inclusiv pachet digital

Mecanismul platii defalcate a TVA Split VAT), pe care Guvernul vrea sa o impuna de la 1 octombrie 2017 firmelor platitoare de TVA, ar putea fi benefica, insa cu anumite conditii, considera consultantul fiscal Alexandru Aparaschivei, Senior Manager la Deloitte Romania. continuă pe Hotnews

TVA Split. Un consultat important este de acord, dar cu unele conditii, inclusiv pachet digital

Mecanismul platii defalcate a TVA Split VAT), pe care Guvernul vrea sa o impuna de la 1 octombrie 2017 firmelor platitoare de TVA, ar putea fi benefica, insa cu anumite conditii, considera consultantul fiscal Alexandru Aparaschivei, Senior Manager la Deloitte Romania.

TVA Split. Ar putea fi o masura buna, daca ar fi planificata din timp si daca ar fi integrata ntr-un mediu digital de conformare fiscala ( Senior Manager la Deloitte)

Mecanismul platii defalcate a TVA Split VAT), pe care Guvernul vrea sa o impuna de la 1 octombrie 2017 firmelor platitoare de TVA, ar putea fi benefica, insa cu anumite conditii, considera Alexandru Aparaschivei, Senior Manager la Deloitte Romania.

TVA split - efect catastrofal pentru firmele cinstite (consultant)

Sistemul platii defalcate a TVA Split VAT), pe care guvernul vrea sa-l impuna in Romania de la 1 octombrie 2017, va da o lovitura puternica firmelor platitoare de TVA cinstite, aducandu-le costuri suplimentare, blocaje in activitate si pierdere de timp, considera consultatul fiscal Gabriel Sincu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )