Libnet.ro
UNICEF

13:15

Uciderea lui James Foley este o tradare a valorilor Marii Britanii. Vezi cine spune asta

Antena3 Antena3,
Uciderea lui James Foley este o tradare a valorilor Marii Britanii. Vezi cine spune asta

Executia sumara a lui James Foley de catre un barbat cu cagula si cu un aparent accent britanic reprezinta o tradare a valorilor Marii Britanii, a declarat seful diplomatiei britanice Philip Hammond, intr-un. continuă pe Antena3

Uciderea lui James Foley: Casa Alba considera incidentul ca fiind un atac terorist impotriva SUA / Consiliul de Securitate al ONU catalogheaza fapta ca fiind o crima lasa si atroce

Decapitarea jurnalistului american James Foley de catre jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic SI) reprezinta un atac terorist impotriva Statelor Unite, a apreciat vineri Casa Alba, subliniind ca Washingtonul va analiza mai multe optiuni pentru a raspunde uciderii barbare. Pe de alta parte, Consiliul de Securitate al ONU a catalogat crima ca fiind una lasa si atroce.

Interpolul a condamnat uciderea barbara a jurnalistului american James Foley

Interpolul a condamnat, joi, uciderea barbara a jurnalistului alerican James Foley de catre extremistii Statului Islamic, relateaza AFP. Uciderea barbara a lui James Foley de catre jihadisti ai Statului.

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley

Uniunea Europeana condamna uciderea jurnalistului american James Foley, calificand forma de terorism practicata de Statul IslamicSI) drept una dintre cele mai serioase amenintari internationale. Acest act.

Autoritatile britanice sunt pe punctul de a-l identifica pe asasinul lui James Foley, jurnalistul executat in Irak

Serviciile de informatii britanice MI5 si MI6 sunt foarte aproape de a-l identifica pe islamistul britanic suspectat ca l-a executat pe jurnalistul american James Foley in Itak, scrie The SundayTimes.

Autoritatile britanice sunt pe punctul de a-l identifica pe asasinul jurnalistului James Foley

Serviciile de informatii britanice MI5 si MI6 sunt pe punctul de a-l identifica pe islamistul britanic suspectat ca l-a executat, in Irak, pe jurnalistul american James Foley, publicatia The Sunday Times dezvaluind.

The Times: Fostul rapper britanic L Jinny, calaul care l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley

Serviciile secrete britanice l-ar fi identificat pe jihadistul care in numele Statului Islamic l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, scrie publicatia britanica The Times. Principalul suspect ar fi Abdel Majed Abdel Bary, un fost cantaret de rap cunoscut sub numele artistic de L Jinny.

Jihadistul care l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ar putea fi rapperul L Jinny

Serviciile secrete britanice l-ar fi identificat pe jihadistul care in numele Statului Islamic l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, scrie publicatia britanica The Times. Principalul suspect ar fi Abdel Majed Abdel Bary, un fost cantaret de rap cunoscut sub numele artistic de L Jinny.

James Foley, jurnalistul american decapitat de jihadisti, a fost batut si crucificat inainte de a fi ucis

Gruparea jihadista Statul Islamic, anterior numita Statul Islamic in Irak si Levant, l-a torturat pe americanul James Foley, fiind la un moment dat crucificat pe un perete de militantii din gruparea radicala islamista, potrivit Daily Mail.

Mesajul pe care l-au primit parintii lui James Foley inainte de decapitarea acestuia: Nu ne vom opri pana cand nu ne vom ostoi setea de sangele vostru!

Parintii jurnalistului american James Foley, decapitat saptamana aceasta de jihadisti, in Siria, au dat publicitatii e-mailul pe care l-au primit la 12 august de la cei care-i tineau fiul prizonier din noiembrie 2012. Mesajul a fost scris in engleza, iar jihadistii ameninta ca-i vor ucide pe toti ceilalti prizonieri straini pe care-i au. Scursurile societatii voastre pe care-i tinem prizonieri au intrat in barlogul leului si au fost mancati!.

Statul Islamic ceruse o rascumparare de 100 milioane euro pentru eliberarea lui James Foley

Jihadistii Statului islamic cerusera initial o rascumparare in valoare de 100 milioane euro pentru eliberarea jurnalistului James Foley, rapit in 2012 in Siria si care a fost decapitat, relateaza Wall Street.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )