Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ucraina importa pentru prima data carbune din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina importa pentru prima data carbune din SUA

Ucraina a semnat un contract istoric care ii permite sa importe, pentru prima data, carbune din Statele Unite ale Americii, pentru a compensa stoparea aprovizionarii energetice din estul separatist, scrie AFP, citata de Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele FDGR, Paul-Jrgen Porr, despre intalnirea sasilor de la Sibiu: Este pentru prima data o intalnire cu foarte multi participanti, comparabila cel putin cu intalnirile de la Dinkelsbhl ale sasilor emigrati

Fiecare politician german care vine in Romania vorbeste despre functia de punte a minoritatii germane din Romania. Pentru multi dintre ei, acesta este doar un slogan, spune Dr. Paul-Jurgen Porr, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania. Noi incercam sa umplem aceasta notiune intr-adevar cu viata, a declarat Porr in interviul pentru DW-Hotnews.

Pentru prima oara, Ucraina va importa carbune din Statele Unite ale Americii

Ucraina a semnat un contract istoric care ii permite sa importe, pentru prima oara, carbune din Statele Unite, pentru a compensa stoparea aprovizionarii energetice din estul separatist, scrie AFP.

O femeie din SUA a sunat la numarul de urgente cu un sarpe strangand-o de gat

O femeie din Ohio, SUA, i-a socat pe operatorii serviciului de urgente in momentul in care a sunat sa spuna ca are un sarpe de 1,6 m in jurul gatului.

Legea salarizarii, cadoul PSD pentru alesii locali. Lefurile din primarii si consiliile judetene au explodat in doar o luna

De cand a fost adoptata Legea salarizarii, in administratia locala ploua cu bani. Dar nu pentru investitii, ci pentru umplerea buzunarelor alesilor locali. Salariile din primarii si consiliile.

Vladimir Putin a gratiat doua femei condamnate pentru tradare dupa razboiul din Georgia

Presedintele rus Vladimir Putin a gratiat sambata doua femei care fusesera condamnate la inchisoare pentru ca trimisesera SMS-uri unor cunostinte de Georgia despre miscarile echipamentelor militare rusesti inainte de razboiul din 2008, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )