Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ucraina, victima unui atac cibernetic de amploare. Au fost afectate si companii si institutii din Romania, Rusia, Danemarca si Spania. Reactia SRI: Semnaturile virusilor, verificate in sistemul Titeica. Recomandari CERT-RO si Bitdefender

România Liberă România Liberă,
Ucraina, victima unui atac cibernetic de amploare. Au fost afectate si companii si institutii din Romania, Rusia, Danemarca si Spania. Reactia SRI: Semnaturile virusilor, verificate in sistemul Titeica. Recomandari CERT-RO si Bitdefender

Mai multe banci si companii ucrainene, precum si principalul aeroport si sistemul informatic al guvernului de la Kiev au fost vizate, marti, de un atac cibernetic, cel mai mare din istoria tarii, informeaza agentiile AFP si Reuters. Potrivit Bitdefender, ar fi fost afectate si mai multe companii si institutii din Romania. Este vorba despre un nou virus, numit GoldenEye, care cripteaza datele utilizatorilor si apoi solicita recompensa, a anuntat marti producatorul roman de solutii de securitate cibernetica Bitdefender. continuă pe România Liberă

Parlamentul britanic, tinta unui ATAC CIBERNETIC

Parlamentul Marii Britanii a fost sambata tinta unui atac cibernetic, potrivit Reuters, citat de Mediafax. Anuntul a fost facut public de mai multi oficiali si politicieni britanici, potrivit carora.

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic, care ii impiedica pe legiuitori sa-si poata accesa e-mail-urile daca nu se afla la Westminster, sediul legislativului din Londra, au informat.

Romania, Ucraina si Rusia, victimele unui atac cibernetic masiv

Un nou virus de rascumparare ransomware) afecteaza mai multe institutii din Romania. Ucraina a semnalat si ea cel mai mare atac cibernetic din istoria tarii. Tot marti, gigantul rus petrolier Rosneft a anuntat de asemenea ca a fost victima unui puternic atac informatic.

Rosneft afirma ca este victima unui puternic atac informatic / Evraz si Moller-Maerska, si ele victimele unui atac cibernetic

Gigantul rus al petrolului Rosneft afirma ca este victima unui puternic atac informatic care vizeaza serverele sale, scrie AFP.

Probleme mari in Rusia: Cea mai importanta companie petroliera a fost lovita de un atac cibernetic masiv

Gigantul petrolier rus Rosneft a fost tinta unui atac cibernetic masiv, marti. Lovite de hackeri au fost serverele companiei, anunta RT. Rosneft a anuntat serviciile secrete ruse privind atacul cibernetic si au.

UPDATE Atac cibernetic de proportii inUcraina. Vicepremierul spune ca reteaua IT guvernamentala a picat. Printre tinte se numarabanci si companii, inclusiv distribuitorul de electricitate / Este afectat si aeroportul din Kiev

Mai multe banci si companii - inclusiv distribuitorul public de electricitate - au fost lovite marti de un atac cibernetic ce a afectat unele operatiuni, a anuntat banca centrala ucraineana. 35 Vicepremierul ucrainean a afirmat ca reteaua de computere a guvernului a picatUPDATE 16. 05 Directorul aeroportului Boryspil din Kiev a anuntat ca sistemul IT a fost afectat si ca este posibil sa apara intarzieri ale zborurilor.

Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic. Parlamentarii nu isi mai pot accesa conturile de email

Parlamentul britanic a fost vizat de un atac cibernetic, a anuntat purtatorul de cuvant al Camerei Comunelor, care precizeaza ca au existat mai multe tentative de accesare a conturilor de email ale parlamentarilor, informeaza The Guardian.

Parlamentarii britanici, vizati de un atac cibernetic

Parlamentul britanic era vizat de un atac cibernetic care-i impiedica pe parlamentari sa-si acceseze e-mailurile atunci cand nu se afla la Westminster, afirma sambata parlamentari si presa, relateaza Reuters.

DOLIU iN SPORT! Antrenorul a murit in urma unui atac de cord (VIDEO)

Un celebru antrenor de softball in campionatul universitar din SUA a murit in urma unui atac de cord. Moartea lui Doug Pemberton a fost foarte neasteptata, a spus A. Huff, purtator de.

Un vast atac cibernetic se raspandeste in lume, dupa ce a lovit initial Ucraina si Rusia / Printre victime - Maersk, WPP, Saint-Gobain, Rosneft, metroul din Kiev si banci ucrainene / A aparut si prima victima in America - Merck

Un val masiv de atacuri cibernetice care amintesc de modul de operare a virusului WannaCry din luna mai a lovit marti simultan companii majore si structuri guvernamentale din Ucraina si Rusia, propagandu-se in restul lumii, scrie AFP. UPDATE 21:10 Atacul cibernetic este de un nivel fara precedent, afirma secretarul de stat francez pentru IT Mounir Mahjoubi, citat de AFP. UPDATE 19:10 Compania farmaceutica Merck a anuntat ca a fost si ea victima atacului cibernetic mondial care se propaga in Europa,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )