Libnet.ro
UNICEF

14:45

USL a impartit colegiile in Capitala: PNL-cele mai multe in Sectorul 3, posibil unul ...

România Liberă România Liberă,
USL a impartit colegiile in Capitala: PNL-cele mai multe in Sectorul 3, posibil unul ...

Liderii USL au finalizat negocierile privind alocarea colegiilor din Capitala pentru Alianta de Centru Dreapta-ACD PNL-PC) si Alianta de Centru Stanga-ACS PSD-UNPR), liberalii au cel mai mare numar de candidati pentru parlamentare in Sectorul 3, in timp ce PNL a renuntat la colegiul pentru Senat unde a fost ales Crin Antonescu, potrivit Mediafax. In Sectorul 1 vor fi preluate de PNL candidaturile in trei colegii pentru Camera Deputatilor, in timp ce PSD va avea un singur colegiu. In cazul . continuă pe România Liberă

USL si-a impartit colegiile pe Bucuresti. Chiliman trece peste decizia PNL si ii ofera un mandat de senator lui Taricenu in sectorul 1. Vezi in text cine sunt candidatii USL pe colegii

Liberalul Andrei Chiliman pune bete in roate intelegerii PNL-PC privind candidaturile pe Bucuresti la alegerile parlamentare. Conducerea PNL a decis sa cedeze in sectorul 1 conservatorilor un mandat de senator insa Chiliman contesta impartirea, anuntand public ca l-a propus pe Calin Popescu Tariceanu drept candidat pe acest loc. USL a batut in cuie miercuri seara distribuirea candidatilor si ponderea fiecarui partid pe colegiile din Bucuresti. Vezi in text ce candidati propun PSD, PNL, UNPR si PC in Bucuresti.

Trafic rutier restrictionat in weekend pe mai multe trasee din Capitala pentru un maraton ...

Traficul rutier va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe trasee din Capitala, pentru desfasurarea unui maraton international, scrie Agerpres. Conform unui comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti, traficul va fi inchis, sambata, intre orele 8,30 si 14,30, pe bd Unirii, intre Piata Constitutiei si intersectia cu Regina Maria, doar pe sensul catre Piata Unirii. Totodata, duminica, circulatia auto va fi restrictionata intre orele 5,00-17,00, pentru Cursa Competitiva Maraton VW 21 x 2 km .

Incendiu puternic in Bucuresti: Mai multe mansarde dintr-un complex rezidential, cuprinse de flacari. Locatarii, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan, in sectorul 3 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri intervin la.

Tablouri de peste 2 milioane de euro, puse gaj de Dinu Patriciu pentru mai multe firme

Dinu Patriciu a pus gaj circa 80 de tablouri din colectia personala pentru mai multe firme pe care le controleaza, inregistrate in Elvetia sau Cipru, precum si catre o persoana fizica, transmite Mediafax.

in 2011, italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini

Italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini in 2011, pentru prima data in zeci de ani. Pe durata anului trecut, in Italia s-au vandut 1. 75 milioane de biciclete, cu peste 2. 000 de bucati mai.

Marea Neagra ademeneste cele mai mari companii petroliere din lume cu cele peste 180 de miliarde de metri cubi de gaze

Cu peste 80 de miliarde metri cubi de gaze in partea romaneasca si cu peste 20 de miliarde mai mult in zona Bulgariei, Marea Neagra atrage cele mai mari companii petroliere din lume sa ii foreze apele. in.

Armata siriana a bombardat mai multe localitati din provincia Damascr.

Armata siriana a bombardat marti, in zorii zilei, mai multe localitati din provincia Damasc, unde s-au regrupat numerosi rebeli, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si militantilor, transmite AFP, citata de Mediafax. Numeroase persoane au fost ranite la Saqba, Hoch Arab si Douma, zone vizate de fortele regimului presedintelui Bashar al-Assad, potrivit OSDO, o organizatie neguvernamentala care se bazeaza pe o vasta retea de militanti si medici din toata tara.

Utilizatorii Vodafone primesc cu 50% mai multe beneficii

Utilizatorii Vodafone primesc, de astazi, cu 50% mai multe beneficii, pentru abonamentele din portofoliul Mega, nou-incheiate sau prelungite pe o perioada de doi ani, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

TOP Interbrand: care sunt cele mai puternice companii din lume si cat valoreaza

Coca-Cola, Apple si IBM sunt cele mai valoroase trei branduri din lume, Apple reusind, intr-un singur an, sa-si creasca valoarea cu 129%, depasind astfel IBM, conform topului Interbrand pe 2012.

Iulian Panait: Un portofoliu format din cele mai lichide 10 - 25 de active de pe piata, suficient de bine diversificat

Un portofoliu echilibrat format din cele mai lichide 10 pana la maxim 25 de active de pe piata este suficient de bine diversificat si o crestere suplimentara a dimensiunii acestuia nu mai aduce beneficii aditionale semnificative din nicio perspectiva legata de reducerea riscului portofoliului, reiese dintr-un studiu prezentat in teza de doctorat a domnului Iulian Panait - presedinte KTD Invest foto), lector al Universitatii Hyperion din Bucuresti, lector asociat in cadrul ASE-Bucuresti, trainer Asociatia Brokerilor, prezentata in newsletterul pe luna septembrie al Asociatiei Investitorilor pe Piata de Capital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )