Libnet.ro
UNICEF

19:30

Udrea: Am intervenit la Ponta pentru numirea lui Kovesi

România Liberă România Liberă,
Udrea: Am intervenit la Ponta pentru numirea lui Kovesi

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews, ca a intervenit la Victor Ponta pentru numirea Codrutei Kovesi la conducerea DNA. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Am intervenit la Ponta ca sa o numeasca pe Kovesi la DNA. Sunt relatii vechi, de cand lumea

Liderul PMP Elena Udrea s-a laudat intr-un interviu acordat jurnalistilor hotnews. ro ca ea a intervenit la premierul Victor Ponta pentru ca Laura Codruta Kovesi sa fie numita sefa la DNA. intrebata in ce calitate s-a dus in biroul lui Victor Ponta, Udrea a raspuns sec: in calitate de persoana care putea sa discute cu el.

Elena Udrea sustine ca a intervenit la Ponta pentru ca acesta sa accepte numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, vineri seara, intr-un interviu acordat HotNews, ca in anul 2013 a intervenit la premierul Victor Ponta pentru ca acesta sa accepte numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al.

VIDEO Elena Udrea sustine ca a intervenit la Victor Ponta pentru ca premierul sa accepte numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA in 2013

Elena Udrea a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca in 2013 a intervenit la premierul Victor Ponta pentru ca acesta sa accepte nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA. Udrea sustine ca a discutat cu Ponta in biroul acestuia din blocul in care locuieste premierul. Elena Udrea sustine ca Florian Coldea la acel moment prim-adjunct al directorului SRI) a propus-o pe Laura Codruta Kovesi drept sefa a DNA: a fost un nume pe care si-l dorea si presedintele foarte mult, dar ideea ca dansa sa se intoarca de acolo a venit de la Florin Coldea. Pe de alta parte, Victor Ponta declarase in iulie 2014 la EvZ ca el a propus-o pe Kovesi la DNA, iar Traian Basescu nu a vrut-o initial.

UPDATE. FOTO. UDREA, urmarita PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si falsuri in declaratia de avere. Udrea: Cel mai bine este sa fie intrebat domnul Cocos

Elena Udrea este URMARITA PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si pentru fals in declaratia de avere, conform DNA.

UPDATE. FOTO. UDREA, urmarita PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si fals in declaratia de avere

Elena Udrea a fost adusa, joi dimineata, la DNA, cu mandat. Deputatul a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca va fi audiata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )