Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uite ce VILA somptuoasa si-a facut Simona Halep! Cat VALOREAZA (FOTO)

B1 B1,
Uite ce VILA somptuoasa si-a facut Simona Halep! Cat VALOREAZA (FOTO)

Perfomantele sportive ale Simonei Halep i-au umplut acesteia conturile, iar sportiva a avut cu ce sa ridice la Constanta o somptuoasa vila, care valoreaza, conform specialistilor, peste 500. 000 de. continuă pe B1

Uite ce VILA somptuoasa si-a facut Simona Halep! Cat VALOREAZA (FOTO)

Perfomantele sportive ale Simonei Halep i-au umplut acesteia conturile, iar sportiva a avut cu ce sa ridice la Constanta o somptuoasa vila, care valoreaza, conform specialistilor, peste 500. 000 de.

Simona Halep are o noua vila de lux in Constanta. Cum arata si cat a costat locuinta

De curand, jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, si-a facut o vila de lux in Constanta si lucrurile nu s-au oprit aici. Aceasta a inceput constructia unui hotel in.

FOTO. Cum arata si cat a costat vila de lux, din Constanta, a tenismenei Simona Halep

Sportiva Simona Halep si-a ridicat o vila de lux in Constanta, urmand sa finalizeze si constructia unui hotel in statiunea Mamaia, scrie Mediafax. Investitiile tenismenei sunt atent gestionate, averea sa crescand cu 2,8 milioane de euro, suma totala depasind 16 milioane de euro.

VIDEO Simona Halep i-a uluit pe canadieni. Ce a facut jucatoarea noastra imediat dupa ce a surclasat-o pe Strycova

Simona Halep face un turneu foarte bun la Toronto, unde va juca in aceasta noapte cu frantuzoaica Caroline Garcia, pentru un loc in semifinale.

Simona Halep, prima reactie dupa calficarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale: imi place sa joc in Canada, pentru ca mereu am suporteri romani alaturi de mine

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia 23 de ani, locul 21 WTA), scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto. Potrivit gsp. ro, Simona Halep a facut un meci aproape.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Un nou test pentru Halep la Toronto

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul feminin mondial, a declarat ca joaca din ce in ce mai bine, dupa ce s-a calificat in.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. O noua provocare pentru Halep la Toronto

Simona Halep o va infrunta pe cehoaica Barbora Strycova 31 ani, 26 WTA) in optimile turnelului de la Toronto,dotat cu premii totale de 2.

SIMONA HALEP-MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci greu pentru Halep la Toronto

Prima adversara la turneul WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, a romancei Simona Halep, numarul 2 mondial, va fi jucatoarea.

Simona Halep - Caroline Garcia, in noaptea de vineri spre sambata, in sferturile Rogers Cup. Halep a trecut in optimi de Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-0, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale Rogers Cup. Halep va juca, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 4:00, cu sportiva franceza Caroline Garcia, locul 21 WTA, in sferturile de finala ale Rogers Cup, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )