Libnet.ro
UNICEF

11:00

Te uiti la masina asta si te inchini. Romanii, cel mai inventiv popor

Antena3 Antena3,
Te uiti la masina asta si te inchini. Romanii, cel mai inventiv popor

Ultima creatie auto din Dragasani promite sa dea pe spate majoritatea producatorilor. Dintr-o masina marca Opel si una Volkswagen iese o masina de toata frumusetea. Are doua motoare si doua volane, dar,. continuă pe Antena3

A MURIT cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Timis, Horia Musta, cel mai vechi membru al PNL, s-a stins din viata joi si va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Cosminului din Timisoara. Horia Musta s-a nascut in 21 august 1914 in comuna Marghita Mare, langa Varset Serbia). A absolvit scoala elementara in 1924, liceul in 1931 si a .

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, a DECEDAT la varsta de 98 de ani.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Timis, Horia Musta, cel mai vechi membru al PNL, s-a stins din viata joi si va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Cosminului din Timisoara. Horia Musta s-a nascut in 21 august 1914 in comuna Marghita Mare, langa Varset Serbia). A absolvit scoala elementara in 1924, liceul .

Cum arata cel mai periculos loc din lume.

Aproape o sesime din victimele dronelor americane sunt civili. Nord-vestul Pakistanului este considerat, in momentul de fata, cel mai periculos loc din lume, din cauza atacurilor extrem de dese ale dronelor asupra talibanilor. In Waziristan, cel putin patru drone ataca pe zi membrii retelei teroriste al-Qaeda. In prezent, este considerat cel mai periculos loc din lume. Totusi, dronele americane nu ataca numai tintele militare si masinile, ci si moscheile, scolile, casele si vehiculele civile, .

Ziua Internationala a zambetului : Smiley face, cel mai cunoscut simbol al veseliei in lume

Prima fata zambitoare smiley face) a fost creata de un artist comercial din Massachusetts, Harvey Ball, in anul 1963. Smiley face a devenit cel mai cunoscut simbol al veseliei in lume, scrie.

Internetics: Samsung, cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile

Samsung Electronics Romania a fost premiat, in cadrul Galei celei de-a XII-a editii Internetics, cu titulatura de cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile si pentru Smart TV, potrivit unui comunicat de presa.

Cel mai mare producator de platina din lume, Amplats, a concediat 12.000 de mineri din Africa de Sud

Cel mai mare producator mondial de platina, Anglo American Platinum Amplats), a dat afara 12. 000 de mineri sud-africani, scrie BBC News. Peste 28. 000 de mineri se aflau in cea de-a treia saptamana de.

Cel mai mare producator de platina din lume, Amplats, a concediat 12.000 de mineri din Africa de Sud

Cel mai mare producator mondial de platina, Anglo American Platinum Amplats), a dat afara 12. 000 de mineri sud-africani, scrie BBC News. Peste 28. 000 de mineri se aflau in cea de-a treia saptamana de.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, a decedat la varsta de 98 de ani

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, informeaza Mediafax.

SUA: Rata somajului scade la 7,8%, cel mai redus nivel de cand Barack Obama a preluat puterea

Rata somajului a scazut, impotriva tuturor asteptarilor, la 7,8% in septembrie, cel mai mic nivel de cand presedintele Barack Obama a ajuns la putere, in ianuarie 2009, potrivit cifrelor oficiale publicate vineri la Washington si citate de AFP.

Dusa, despre candidatura Elenei Udrea in Harghita: Sa vad cine vine in cel mai greu ...

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, intrebat despre invitatia lansata Elenei Udrea de a candida in Colegiul 5 din judetul Harghita, in care fusese ales deputat, a declarat ca vrea sa vada cine va dori sa candideze in colegiul cel mai greu din Romania, unde sunt multi alegatori maghiari, informeaza Mediafax. Mircea Dusa a fost intrebat, vineri, la Sfantul Gheorghe, de jurnalisti, despre propunerea presedintelui PDL Harghita ca Elena Udrea sa candideze pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )