Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ultima sansa pentru cei care vor sa mearga la liceu. Lista locurilor ramase libere

Adevărul Adevărul,
Ultima sansa pentru cei care vor sa mearga la liceu. Lista locurilor ramase libere

Absolventii de gimnaziu care nu au optat pentru un liceu ori nu au fost repartizati la unui in prima etapa de admitere mai au la dispozitie doar o zi pentru a-si depune cererile. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Ministerul Educatiei a platit 732. 000 de lei pentru cele 177. 000 exemplare de exemplare din compendiul care va tine loc de manuale pentru elevii de clasa a cincea, a anuntat luni ministrul Liviu Pop. El a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

Siegfried Muresan, despre amanarea lucrarilor de largire a strazii Fabrica de Glucoza: Gabriela Firea ingroapa si ultima sansa ca Bucurestiul sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca decizia de neincepere a lucrarilor de largire a strazii Fabrica de Glucoza ingroapa si ultima sansa ca Bucurestil sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente.

Fonduri nerambursabile: S-au anuntat bancile care vor da credite in programele Comert si Microindustrializare. Cate firme se bat pe banii de la stat

Trei banci vor acorda credite firmelor mici si mijlocii care vor obtine finantari nerambursabile de la stat in programele Comert si Microindustrializare 2017. In cele doua programe, statul acorda ajutoare de maximum 55. 000 de euro, respectiv maximum 100. 000 de euro fiecare, unor firme, insa acestea trebie sa investeasca banii proprii, pentru ca apoi statul sa le deconteze o parte dintre cheltuieli.

Faze tari: Romanii sunt cei mai certareti vecini din Europa; Oul inteligent te scapa de grija telecomenzilor pierdute prin casa; Bunicul de 70 de ani a vaslit peste Atlantic

'Utopia Sociala' exista. In acest oras nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite pentru toti locuitorii. Orasul unde nu exista politie, somaj, iar casele. Noua pianina inteligenta de la Yamaha te invata sa canti. Cei de la Yamaha s-au prezentat la IFA 2017 cu o pianina inteligenta ce faciliteaza procesul de invatare pentru cei care vor sa cante.

Ludovic Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE

Ludovic Orban, a criticat, luni, discursul liderilor coalitiei de guvernare, pe care l-a numit revoltator, spunand ca atacurile iresponsabile la adresa companiilor cu capital strain si atacurile.

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Cum arata mama lui Dan Balan la 59 de ani! Toti cei care ii vad impreuna cred ca este iubita lui

Recunoscuta pentru fizicul sau de invidiat, Ludmila Balan a uimit in repetate randuri cu aparitiile sale sexy Ludmila, sau mai bine zis tanti Ludmila cum este cunoscuta de fanii si.

Cum a platit o primarie din Romania 2 milioane de euro pentru locuitorii care vor sa-si cumpere centrale de apartament

Se intampla in orasul Galati, unde sistemul centralizat de termoficare este in curs de inchidere. Proprietarii a aproape 6. 300 dintre cele 18. 000 de locuinte bransate au facut cerere pentru a primi o subventie de cate 3. 000 de lei, iar 3. 100 de solicitanti au si primit banii, insumand circa 2 milioane de euro. Suma ar putea creste la 12 milioane de euro.

Ne-au vizitat extraterestrii? Filmarea asta i-a socat pe multi dintre cei care au privit-o - VIDEO

Un barbat a publicat pe contul sau de Facebook imagini cu un fenomen dubios pe cer. in imagini se pot observa doua cercuri, formate in nori, si doua luminite care se invarteau in.

Germania schimba legea. Vesti bune pentru romanii care muncesc in aceasta tara

Curtea Sociala Federala din Germania a estimat miercuri ca persoanele care cauta un loc de munca, provenind dintr-o tara membra a Uniunii Europene, si care traiesc in Germania, nu pot fi excluse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )