Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cum a platit o primarie din Romania 2 milioane de euro pentru locuitorii care vor sa-si cumpere centrale de apartament

Adevărul Adevărul,
Cum a platit o primarie din Romania 2 milioane de euro pentru locuitorii care vor sa-si cumpere centrale de apartament

Se intampla in orasul Galati, unde sistemul centralizat de termoficare este in curs de inchidere. Proprietarii a aproape 6. 300 dintre cele 18. 000 de locuinte bransate au facut cerere pentru a primi o subventie de cate 3. 000 de lei, iar 3. 100 de solicitanti au si primit banii, insumand circa 2 milioane de euro. Suma ar putea creste la 12 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. O vedeta din Romania, mesaj DUR pentru ministrul Muncii (FOTO)

In urma declaratiei ministrului Muncii ca nimeni din Romania nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, Gabriela Cristea i-a transmis un mesaj destul de dur Olgutei.

Sevil Shhaideh mai aloca 5,48 milioane euro pentru stadionul inceput de Olguta Vasilescu

Compania Nationala de Investitii a reusit finalizarea licitatiei pentru lucrari suplimentare privind construirea noului stadion de fotbal din Craiova. Aceasta va scoate din buzunar inca 5,48 milioane euro pe.

UE ofera aproape 7 milioane de euro pentru sapte proiecte Twinning

Uniunea Europeana aloca 6,85 milioane de euro pentru implementarea in Republica Moldova, din septembrie, a inca sapte proiecte Twinning care fac parte din Planul de Actiuni Republica Moldova Uniunea Europeana. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN, pe langa cele sapte, inca doua proiecte Twinning sunt in proces de pregatire.

Institutul Cantacuzino ar putea primi fonduri europene in valoare de 100 de milioane euro

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca a discutat cu comisarul european Corina Cretu despre situatia Institutului Cantacuzino si exista o solutie de finantare in valoare de 100 de milioane euro pentru dotarea lui din fonduri europene, conform News. ro .

FOTO Lucrari inutile, de milioane euro, pentru protejarea beciului lui Vlad Tepes. Cum si-au batut joc constructorii de Curtea Domneasca din Targoviste

Trei ani a durat reabilitarea Curtii Domnesti din Targoviste, insa lucrarile se degradeaza, acum, la 6 ani distanta, de la o zi la alta. Pentru ca Beciul Domnesc din celebrul palat al lui Vlad Tepes a fost acoperit cu plastic, ploaia intra nestingherita inauntru.

Cum arata hotelul din Brasov proaspat cumparat de Simona Halep. Sportiva a investit 2 milioane de euro pentru doua proprietati imobiliare de lux

Simona Halep a cumparat o pensiune de patru stele in Poiana Brasov si un hotel in centrul istoric al Brasovului. Potrivit unor surse de piata imobiliara locala, jucatoarea de tenis a platit pentru cele doua proprietati 2 milioane de euro.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Paralela 45 si-a crescut afacerile cu 20% in acest an si spera sa depaseasca 50 milioane euro la final de an

Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, a avut in primele opt luni ale acestui an o crestere a incasarilor cu 20%. Alin Burcea, proprietarul firmei, estimeaza ca,.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )