Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin: Fortele ruse nu incercuiesc bazele militare din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Putin: Fortele ruse nu incercuiesc bazele militare din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat, marti, ca fortele ruse ar incercui bazele militare ucrainene din Crimeea, afirmand ca este vorba despre forte locale de autoaparare, relateaza AFP, conform Mediafax. Intrebat in cadrul unei intalniri cu presa daca fortele ruse opereaza in Crimeea, Putin a raspuns: nu, nu participa. Fortele locale de autoaparare sunt cele care blocheaza bazele ucrainee in Crimeea. continuă pe România Liberă

Putin: Fortele ruse nu au intervenit in Ucraina, dar Moscova poate sa trimita militari

Presedintele Vladimir Putin a negat marti ca fortele ruse au intervenit in Ucraina, dar a avertizat ca Rusia ar putea sa trimita militari in fosta republica sovietica pentru a-si proteja cetatenii,.

CRIZA DIN CRIMEEA: in peninsula sunt deja 15.000 de militari rusi, sustine un oficial ucrainean.

Aproximativ 15. 000 de militari rusi sunt in prezent in Peninsula Crimeea, sustine un reprezentant al misiunii Ucrainei la Natiunile Unite, fara a oferi detalii despre modul in care serviciile ucrainene au ajuns la aceasta cifra, relateaza CNN. Nu se stie daca cei 15. 000 de militari sunt de la bazele ruse din Crimeea. Sambata, Ministerul ucrainean al Apararii afirma ca in Crimeea erau 6. 000 de militari rusi.

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea a expirat. ...

Ultimatumul dat de trupele ruse armatei ucrainene din Crimeea pentru a se preda a expirat in urma cu o ora. Pana acum nu s-au inregistrat incidente. De altfel, oficialii de la Moscova au negat ca ar fi dat un asemenea ultimatum, informeaza Digi 24. Cert este ca trupele ruse controleaza deja mare parte a bazelor militare ucrainene din Crimeea, fara sa fi tras macar un foc de arma. Citeste si: Rusia, amenitata cu excluderea din G8 daca nu inceteaza ocuparea Crimeei Rusia a dezmintit existenta .

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu .

VIDEO. Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate ...

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Citeste si: Sedinta de urgenta la Cotroceni pe tema situatiei din Crimeea. Basescu denunta agresiunea rusa Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor .

Biden i-a cerut lui Medvedev, la telefon, sa retraga trupele din Crimeea.

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a indemnat luni Moscova sa-si retraga fortele din Ucraina, intr-o conversatie la telefon cu premierul rus Dmitri Medvedev, a anuntat Casa Alba, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Biden s-a aflat in prima linie a gestionarii crizei ucrainene .

Basescu: Miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune.

Seful statului considera ca miscarile de trupe din Crimeea, fara acordul Ucrainei, pot fi considerate o agresiune. Presedintele Traian Basescu urmareste cu deosebita atentie evenimentele in derulare in Peninsula Crimeea, dar si din regiunea Harkov, Donetsk si Odessa. Aparitia unor grupari civile dar si a unor formatiuni militare nerevendicate care au ocupat cladirile autoritatilor legitime si semnalele repetate ale unor tendinte separatiste ameninta stabilitatea Ucrainei, suveranitatea, .

Premierul din Crimeea confirma prezenta militarilor rusi

Premierul din Crimeea, Serghei Aksionov, confirma ca in regiunea autonoma ucraineana prorusa opereaza militari rusi, explicand ca trupele ruse protejeaza obiective strategice, informeaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax .

Distractie de razboi: Soldatii rusi din Crimeea, pe post de mascote.

Presedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turchynov, a facut un apel la populatie sa nu intre in panica din cauza militarilor rusi din Crimeea. Se pare ca unii locuitori din Crimeea au luat foarte in serios apelul si, nu doar ca nu s-au speriat de soldatii rusi, ci chiar si-au facut poze cu acestia, sau i-au servit cu ceai. Fotografiile sunt preluate de pe ziarul ucrainean de limba engleza Kyiv Post).

Angela Merkel, ingrijorata de evenimentele din Crimeea: Trebuie sa se faca totul pentru a pastra integritatea teritoriala

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat ingrijorata de evenimentele din Crimeea, in cadrul unui discurs rostit sambata la Berlin. Ceea ce se intampla in prezent in Crimeea ne ingrijoreaza. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )