Libnet.ro
UNICEF

09:45

Una din cele mai scumpe piete imobiliare din lume CRESTE in continuare

Antena3 Antena3,
Una din cele mai scumpe piete imobiliare din lume CRESTE in continuare

Preturile locuintelor din Londra au crescut cu 10% in ultimele 12 luni, la un nou maxim record, si depasesc cu 8% varful atins in 2007, inaintea crizei financiare mondiale, potrivit datelor creditorului. continuă pe Antena3

Cele mai scumpe masini de interventie la incendii cumparate vreodata in Moldova. Costa 530.000 de euro si au scari lungi de peste 40 de metri

Pompierii din judetele Moldovei vor putea lucra la foarte mare inaltime. Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din regiune vor avea in curand autospeciale de catalog.

Este una dintre cele mai crude pedepse de pe Pamant. O femeie a fost omorata cu pietre pentru ca detinea un telefon mobil

O femeie din Pakistan a fost ucisa prin lapidare pentru ca detinea un telefon mobil. Lapidarea omorarea cu pietre) este legala in state precum Pakistan, Irak sau Afganistan, relateaza The Independent. Arifa Bib.

Plai 2013, unul din cele mai bune festivaluri de buzunar din Europa, a strans 10.000 de vizitatori

In cifre mai putin tipice, PLAI a insemnat si 60 de litri de cafea consumata de cei 80 de voluntari, 3 saptamani de pre-amenajare, 5 zile alocate strangerii constructiilor din lemn din Muzeul Satului Banatean.

FOTO Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti. Preturile ajung pana la 27.000 de euro pe luna

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului imobiliare. ro.

Topul celor mai scumpe chirii din Capitala: Cea mai scumpa proprietate, inchiriata la 27.000 euro pe luna

Bucurestiul este orasul cu cele mai mari chirii, iar in topul celor mai scumpe proprietati date spre inchiriere se afla o vila data pentru suma de 27. 000 euro pe luna. Vila cu 10 camere, intinsa pe o suprafat.

Topul celor mai scumpe chirii din Bucuresti

O vila cu 10 camere, cu o suprafata de 2. 000 de metri patrati, situata in zona Aviatorilor, ocupa primul loc in topul proprietatilor pentru care proprietarii din Bucuresti cer cele mai mari chirii, respectiv 27. 000 de euro pe luna, potrivit portalului.

FOTO Unul dintre cele mai mari bulevarde din Bistrita, animat cu zeci de pompoan, tobe, trompete si torte

In aceasta seara a avut loc unul dintre cele mai asteptate momente ale Festivalului Fanfarelor Mihail Warga ajuns la a noua editie. Au marsaluit mai bine de un kilometru peste 200 de majorete sau muzicieni din Romania, dar si din tari precum Polonia, Bulgaria sau Ungaria.

FOTO Unul dintre cele mai mari bulevarde din Bistrita, animat cu zeci de pompoane, tobe, trompete si torte

In aceasta seara a avut loc unul dintre cele mai asteptate momente ale Festivalului Fanfarelor Mihail Warga ajuns la a noua editie. Au marsaluit mai bine de un kilometru peste 200 de majorete sau muzicieni din Romania, dar si din tari precum Polonia, Bulgaria sau Ungaria.

Cele mai periculoase ingrediente din produsele cosmetice

Ca urmare a studiilor care demonstreaza cat de nocive sunt unele ingrediente din cosmetice, mai multe companii le-au eliminat din compozitia produselor lor. Mai sunt, insa, companii care le folosesc in continuare, cum sunt LOreal si Revlon, iar organizatia americana Environmental Working Group a lansat o campanie de somare a producatorilor sa le inlocuiasca.

Care sunt cele mai bune pozitii ca sa ramai insarcinata

Unele femei sunt asa de norocoase, incat raman insarcinate inca de la prima incercare, altele, insa, au mai putin noroc si trebuie sa incerce mai multe luni la rand. Site-ul Sheknows. com stie care sunt cele mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )