Libnet.ro
UNICEF

16:01

Una dintre cele mai cunoscute cicliste din Italia a murit. Avea numai 45 de ani si era bolnava de cancer

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai cunoscute cicliste din Italia a murit. Avea numai 45 de ani si era bolnava de cancer

Sportul din Italia este in doliu. Valeria Cappellotto, una dintre cele mai cunoscute cicliste din Peninsula, a pierdut, la doar 45 de ani, lupta cu o boala teribila, cancerul. Valeria Cappellotto este sora. continuă pe Antena3

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata

Inventatorul greco-american, Elie Aghnides a adunat o avere pe urma inventiilor sale inteligente. Una dintre cele mai neobisnuite creatii ale sale a fost Rhino, un vehicul cu patru roti construit pentru a patrula si a apara terenurile fara de drumuri din Alaska si Canada. Construit in anul 1954, vehiculul cu motor de 110 cai putere, [] Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din India

Cele mai frumoase locuri din India. India este o tara a paradoxurilor, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta si oameni care se bucura de tot luxul, oameni deschisi la nou si oameni ancorati in traditii de mii de ani. Totodata, India este una dintre cele mai vizitate destinatii turistice din lume, unde calatorii pot alege atat minuni ale naturii, cat si monumente incarcate de traditie.

Locuri de vizitat toamna in Romania. Cele mai frumoase paduri din tara, destinatii perfecte pentru relaxare

Locuri de vizitat toamna in Romania. Tara noastra are, inca, unele dintre cele mai vechi si frumoase paduri de pe Batranul Continent, cu arbori seculari si locuri de o frumusete greu de egalat. O vacanta cu plimbari lungi prin inima acestor regate ale naturii, cu frunzis aflat pe cale sa se transforme intr-o adevarata simfonie de culori, nu trebuie ratata.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Bucurestiul are printre cele mai mici preturi din lume

Bucurestiul se plaseaza pe locul 69 din 71 de orase incluse intr-un clasament dupa nivelul preturilor, excluzand chiriile. Primele pozitii sunt ocupate de Zurich, Geneva si New York, iar preturi mai mici decat in Bucuresti sunt inregistrate doar in.

Adevarul Live, ora 12.00: Bloggerita Printesa Urbana, despre ce inseamna sa-ti respecti copilul si despre cele mai bune alternative la pedepse

Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti despre cresterea copiilor, www. printesaurbana. ro, a lansat recent si prima sa carte, O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda. Printesa urbana vine azi in studioul Adevarul Live ca sa impartaseasca din experienta sa de mama a doi copii, cu sinceritatea care a facut-o atat de iubita de parintii care o citesc.

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani (Foto)

Are 48 de ani, dar continua sa fie considerata una dintre cele mai dorite femei din lume. Drept pentru care Pamela Anderson nu renunta sa accepte oferte de a poza nud pentru diverse publicatii. Evident pe multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )