Libnet.ro
UNICEF

13:45

Una dintre cele mai frumoase cladiri ale Brasovului, construita in 1906, va fi reabilitata

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai frumoase cladiri ale Brasovului, construita in 1906, va fi reabilitata

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame. continuă pe Adevărul

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

MESAJE DE SF. MARIA. Cele mai frumoase mesaje pe care sa le trimiti celor dragi de Sf. Maria

Pe 15 august, romanii o sarbatoresc pe Sf. Maria Mare. Desi unii se feresc sa spuna La multi ani, multi o sarbatoresc. Asa ca daca va simtiti in pana de idei, va oferim.

Povestea uneia dintre cele mai tulburatoare imagini de la protestele din Piata Victoriei. Mihai era trt pe asfalt de un jandarm. Mi-am desfacut legatura din spatele scaunului cu rotile si m-am aruncat peste el, protejndu-l

Un moment tulburator a fost surprins in timpul protestelor si violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. O femeie in scaunul cu rotile s-a aruncat peste un barbat sa-l protejeze de jandarmii care-l tarau si dadeau cu gaze lacrimogene. Danny Kiss a povestit pentru HotNews experienta brutala prin care a trecut.

Cele mai bizare asasinate ale voievozilor medievali. Monarhul ucis miseleste in timp ce se desfata cu amantele

O multime de voievozi medievali ai romanilor au sfarsit, dupa numai cativa ani de domnie, in urma unor comploturi puse la cale de cei pe care ii considerau loiali. Unii dintre acestia au ramas in istorie mai cunoscuti pentru modul in care au sfarsit.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Cercetatorii au rezolvat o problema esentiala a masinilor cu hidrogen

Producatori auto importanti precum BMW, Toyota sau Hyundai mizeaza pe hidrogen ca urmatoarea sursa de combustibil pentru autoturisme. Totusi, una dintre cele mai mari probleme ale industriei consta in depozitarea si transportarea hidrogenului. Oamenii de stiinta cred ca au gasit o rezolvare. Unul dintre cele mai mare obstacole ale utilizarii pe scara larga a hidrogenului [].

Begu in cadere libera. Unde se va opri?

Irina Begu a ratat o intalnire cu Simona Halep in turneul de la Cincinnati si traverseaza una dintre cele mai slabe perioade ale carieriei.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )