Libnet.ro
UNICEF

01:06

Una dintre spadasinele care au luat aurul la Rio pentru Romania va aplica pentru cetatenia maghiara: Simona Pop, felicitata de premierul maghiar, Viktor Orban (FOTO)

B1 B1,
Una dintre spadasinele care au luat aurul la Rio pentru Romania va aplica pentru cetatenia maghiara: Simona Pop, felicitata de premierul maghiar, Viktor Orban (FOTO)

Simona Pop, una dintre spadasinele care au adus Romaniei singura medalie de aur la Olimpiada de la Rio, va aplica pentru a obtine cetatenia maghiara, scriu jurnalistii de la Hungary Today. Sportiva, nascuta. continuă pe B1

Una dintre romancele care a murit in cutremurul din Italia a fost inhumata la Timisoara: A fost gasita intr-o camera alaturi de alte cinci femei FOTO

Una dintre romancele care au murit in urma cutremurului care a distrus localitatea Amatrice din Italia a fost inmormantata astazi in cimitirul din Calea Buziasului din Timisoara.

Ziua Limbii Romane. Se preda in 43 de tari si este una dintre limbile in care se oficiaza slujbe pe Muntele Athos

Miercuri este Ziua Limbii Romane. 31 august a fost legiferata ca zi festiva in 2013, pentru a atrage atentia asupra importantei pastrarii calitatii limbii romane si pentru a-i sprijini pe romanii din afara granitelor sa-si pastreze cultura si identitatea nationala.

George Copos, la DNA, pentru ca ar fi plagiat una dintre cartile scrise in inchisoare (VIDEO)

Fostul finantator al echipei de fotbal Rapid, George Copos, a ajuns in cursul diminetii de marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit B1 TV. Acesta este acuzat ca ar fi plagiat una dintre.

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

Ziua Limbii Romane, una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare

Ziua Limbii Romane reprezinta una dintre cele mai prestigioase manifestari identitare a comunitatilor romanesti, o platforma spirituala de promovare a valorilor nationale, la nivel global, informeaza Partidul National Liberal PNL), prin intermediul unui comunicat de presa.

Una dintre consilierele lui Hillary Clinton si-a anuntat divortul: Sotul Humei Abedin, implicat intr-un scandal sexual

Una dintre cele mai importante consiliere ale lui Hillary Clinton, camndidatul democrat la presedintia SUA, divorteaaza de sotul sau, implicat intr-un scandal sexual, informeaza Reuters. Huma Abedin a.

Una dintre cele mai importante tranzactii din telecom in ultimii 10 ani: Direct One preia controlul Netcity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica din Bucuresti

Direct One va prelua controlul asupra Netcity Telecom, operatorul retelei subterane pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti, in urma acordului semnat cu UTI Netcity Investment BV si UTI Grup, companiile care detin 100% din actiunile operatorului, a anuntat joi compania. Tranzactia presupune achizitia pachetului integral de actiuni de catre Direct One, furnizor independent si neutru de infrastructura de fibra optica pentru telecomunicatii, controlat de antreprenorii romani Teofil Muresan si Simion Muresan. Finalizarea tranzactiei urmeaza etapele legale si face obiectul aprobarii Consiliului Concurentei. UPDATE UTI Grup: Ne bucura faptul ca in urma unui proces competitiv, Direct One - o companie cu capital romanesc, a preluat proiectul Netcity dorind sa-l dezvolte in continuare conform obligatiilor din contractul de concesiune. Consiliul Concurentei a deschis in acest an o investigatie impotriva Netcity Telecom pentru un posibil abuz de pozitie dominanta, abia dupa ce a fost obligat in instanta sa faca acest lucru.

Doua echipe Rapid in Liga a 5-a. Una dintre acestea activeaza si in Liga a 4-a (!)

Mare dilema pentru suporterii giulesteni dornici sa o ia de la capat, de jos, dupa ce FC Rapid a intrat in faliment si i-a fost interzis dreptul de a evolua in acest sezon de Liga 1.

Dragos Tudorache, seful Cancelariei premierului, este luat in calcul pentru preluarea conducerii M.A.I (VIDEO)

Dragos Tudorache, seful Cancelariei premierului, este luat in calcul pentru preluarea conducerii Ministerului Afacerilor Interne, dupa demisia lui Petre Toba, informeaza B1 TV. Premierul Dacian Ciolos a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )