Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unde va puteti angaja in aceasta saptamana. Cele mai multe locuri vacante sunt in constructii

Adevărul Adevărul,
Unde va puteti angaja in aceasta saptamana. Cele mai multe locuri vacante sunt in constructii

In aceasta saptamana, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au de un alege. 321 posturi sunt la dispozitia somerilor, inregistrati in evidenta AJOFM Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domeniul constructiilor. continuă pe Adevărul

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping

Fotbalul a fost sportul in care au fost efectuate cele mai multe controale antidoping in anul 2013, cu un total de 28. 002 teste, iar Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a fost organizatia sportiva regionala care a asigurat cele mai multe teste, cu 1. 932 de astfel de operatiuni, potrivit datelor furnizate de forul de la Nyon. citeaza Agerpres.

Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Mircea Lucescu va debuta, miercuri, intr-un nou sezon din Champions League, Sahtiorul sau urmand sa se dueleze cu Athletic Bilbao, in deplasare. Va fi meciul cu numarul 114 pentru tehnicianul roman, acesta aflandu-se in fata stagiunii cu numarul 13 din Liga Campionilor.

FOTO: Cum arata cele mai periculoase trasee din lume, unde copiii isi risca viata pentru a merge la scoala

In foarte multe tari, noul an scolar a inceput luni, la 15 septembrie. Cu toate acestea, n-ar trebui sa uitam ca, in anumite regiuni ale lumii, scoala este un lux pentru copii, iar unii dintre ei merg ore intregi pana la scoala, pe cele mai periculoase trasee montane, unde isi risca viata in fiecare zi.

Mai multe decese din cauza leucemiei, la o fabrica din China care produce iPhone (PRESA)

Presa internationala scrie despre mai multe decese, in randul unor angajati la o fabrica din China unde se produc milioane de iPhones, din cauza leucemiei. Apple a anuntat ca desfasoara o ancheta, relateaza Sunday Mail, in editia electronica, citat de Mediafax.

Schimbari importante in sistemul medical. in aceasta saptamana vom primi prin posta cardul de sanatate!

In aceasta saptamana vom primi prin posta cardul de sanatate! De fiecare data cand ajungem la medic, la spital sau chiar la farmacie va trebui sa prezentam acest card de sanatate. Fara el, nu putem benef.

O cladire cu trei etaje din Bucuresti a ars ca o torta. Un restaurant, o sala de fitness si mai multe birouri s-au facut scrum

O cladire cu trei etaje a luat foc in aceasta noapte pe o strada din cartierul Tineretului. Flacari de cativa metri au cuprins fatada imobilului care adapostea un restaurant, o sala de fitness si mai multe .

Ebola, boala teribila care a luat pana acum 2.461 de vieti. Care sunt cele mai afectate tari

Febra hemoragica Ebola a provocat moartea a 2. 461 de persoane in Africa de Vest din 4. 965 de cazuri, potrivit unui bilant al OMS publicat marti, relateaza AFP.

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familiii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit.

UPDATE Inundatiile fac ravagii in Mehedinti: mai multe localitati sunt izolate, doua drumuri sunt inchise, iar circulatia trenurilor in zona a fost oprita. Hidrologii au prelungit codul galben

Inundatiile fac ravagii in Mehedinti. Mai multe localitati din Clisura Dunarii sunt izolate din cauza inundatiilor si deconectate de la sistemul de furnizare a energiei electrice din cauza unor avarii, iar sase familii din comuna Eselnita au fost evacuate, casele acestora fiind distruse de ape. Doua persoane au fost date disparute. Circulatia trenurilor a fost intrerupta temporar in noaptea de luni spre marti prin statiile CFR Orsova si Drobeta Turnu Severin din cauza avarierii terasamentului liniei de cale ferata dintre localitatile Toplet si Valea Cernei, iar traficul rutier ramane blocat, marti dimineata, pe DN 6, intre Orsova - Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei alunecari de teren. Si pe DN 57, care face legatura municipiului Orsova cu orasul Moldova Veche, traficul este oprit.

UPDATE. Proteste la Tarom. Mai multe curse anulate

Luni dimineata,Tarom a anulat mai multe zboruri, majoritatea interne, din cauza actiunii de protest spontane a angajatilor, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Ipan Rus cere solutii rapide.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )