Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unei familii din Targu-Jiu i-au disparut 29.000 de dolari care erau ingropati in curte. Cine a furat banii

B1 B1,
Unei familii din Targu-Jiu i-au disparut 29.000 de dolari care erau ingropati in curte. Cine a furat banii

Caz neobisnuit in Targu-Jiu! Politistii au fost sesizati ca unei familii i-au disparut 29. 000 de dolari care erau ingropati in curte, potrivit gorjexclusiv. ro. Un barbat, de 48 de ani,. continuă pe B1

Un sofer de tir, pe turnul CET din Targu-Jiu: Cand esti in asa locuri simti ca traiesti cu adevarat. Cand o sa cad de undeva o sa fiu direct mort (VIDEO)

Un tanar s-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, cea mai inalta constructie din oras, care are 256 de metri. Tanarul este sofer de TIR si este pasionat de aventurile extreme, motiv pentru ca.

VIDEO S-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, la o inaltime de peste 250 de metri. Ce afacut tanarul la inaltimea ametitoare

Un tanar s-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu, cea mai inalta constructie din oras, care atinge 256 de metri, fara sa foloseasca vreun element de siguranta.

Groapa de gunoi intr-un apartament din Targu Jiu

Un targujian cu probleme psihice si-a transformat apartamentul intr-o adevarata groapa de gunoi. Vecinii nu au mai putut sa suporte mirosul pestilential si au trimis sesizari la diferite institutii.

incep Atelierele Brancusi. Sculptorul Vlad Ciobanu, din nou curator al Simpozionul International de Sculptura

Atelierele Brancusi se vor desfasura pe toata perioada lunii august. Manifestarea se desfasoara anul acesta pe doua sectiuni: Simpozionul International de Sculptura de la Targu Jiu si Tabara Internationala de Pictura de la Ranca.

Masuri de securitate fara precedent la meciul de fotbal Pandurii Targu Jiu Maccabi Tel Aviv

Circulatia in zona stadionului municipal din Drobeta Turnu Severin, unde se va disputa partida de fotbal dintre echipa gorjeana si Maccabi Tel Aviv s-a inchis inca de miercuri dupa-amiaza, mai multe echipaje de la Politia Locala fiind dislocate in zona pentru supraveghere.

Siria: Zeci de familii din orasul Alep, aflat sub controlul rebelilor, sunt evacuati prin coridoarele umanitare deschise de guvern

Un numar mare de civili din orasul sirian Alep, aflat sub controlul rebelilor, si asupra caruia fortele guvernamentale loiale presedintelui Bashar Al Assad au inceput asediul, au fost evacuati prin.

TRANFORMARE incredibila a unei bunici din Marea Britanie: Dupa ce a slabit peste 80 de kilograme viseaza sa devina fotomodel

Poate fi considerata una dintre cele mai ambitioase femei din lume. Este vorba despre Natalie King, o femeie in varsta de 47 de ani din Marea Britanie, mama a sase copii, dar si bunica, care vrea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )