Libnet.ro
UNICEF

14:45

Unexpected Dali, cel mai asteptat eveniment cultural al sfarsitului de an

Adevărul Adevărul,
Unexpected Dali, cel mai asteptat eveniment cultural al sfarsitului de an

Din 22 septembrie, Muzeul Judetean Buzau va gazdui cel mai important eveniment cultural al anului. Este vorba despre o expozitie de arta cu lucrari semnate de Salvador Dali, unul dintre cei mai excentrici artisti ai lumii. continuă pe Adevărul

Dezvaluire esentiala despre cel mai asteptat vaccin anti-Covid! Duce la paralizie

Apar date esentiale legate de suspendarea temporara a testelor clinice de faza 3 la care a ajuns vaccinul anti-Covid dezvoltat de compania Astra Zeneca.

Actiunile Tesla, cel mai mare declin in 24 de ore. Miliardarul Elon Musk, mai sarac cu 16,3 miliarde de dolari

Marti, actiunile companiei Tesla au inregistrat o scadere drastica la Bursa din New York, de 21 de procente, fiind cel mai mare declin inregistrat intr-o singura zi de gigantul auto. Miliardarul.

257 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti. Niciun judet al tarii nu are peste 100, la cel mai recent bilant

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, la bilantul de marti, 1. 136 de cazuri noi de COVID-19. Dintre acestea, Capitala are cel mai mare numar de imbolnaviri nou-confirmate, 257, capitol la care Bucurestiul es.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Cel mai avansat vaccin impotriva coronavirus, suspendat: posibile reactii adverse serioase

In acelasi timp, un numar mare de companii lucreaza la realizarea unui vaccin impotriva coronavirus. Din pacate, cel care se afla in cel mai avansat stadiu de testare, tocmai a fost.

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Cel mai scump telefon se vinde si in Romania. Costa cat o masina

Recent, gigantul Samsung si-a lansatflag-ship-ul noii generatii de telefoane smart. Datorita multor imbunatatiri, Galaxy Z Fold 2 este cel mai bun telefon pliabil de pana acum si un centru de productivitate. Cel mai scump telefon, Galaxy Z Fold 2, se vinde si in Romania Galaxy Z Fold 2 este considerat mai bun decat Fold-ul original.

Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE. Nu a colectat mai mult de o treime din veniturile preconizate

Potrivit Comisiei Europene, Romania nu incaseaza mai mult de o treime din taxa pe valoarea adaugata care ar trebui colectata, realizand astfel cel mai mare deficit de incasare a TVA din.

Cand se pun muraturile pentru iarna. Cel mai bun moment pentru a nu risca sa se strice

Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru sezonul rece, fie ca vorbim despre gemuri, compoturi sau zacusca. Una dintre cele mai importante intrebari toamna este cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica. Iata raspunsul bucatarilor! Cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica Gospodinele adevarate sunt in toiul prepararii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )