Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ungaria refuza intrarea in tara a doua trenuri cu refugiati din Siria

Antena3 Antena3,
Ungaria refuza intrarea in tara a doua trenuri cu refugiati din Siria

Compania feroviara ungara MAV a refuzat, duminica, sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, a anuntat compania sarba de cai ferate, relateaza MTI, conform Mediafax. Un tren care a plecat de la. continuă pe Antena3

Ungaria NU vrea sa mai primeasca refugiati sirieni

Compania feroviara ungara MAV a refuzat, duminica, sa primeasca doua trenuri cu refugiati din Siria, a anuntat compania sarba de cai ferate.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Traian Basescu: Nu putem accepta refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. Suntem in cel mai mare pericol de la al doilea razboi mondial (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri seara, in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, ca Romania nu ar trebui sa accepte refugiati din Africa sau Orientul Mijlociu,.

Incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche.

Grupuri de refugiati din Budapesta pleaca pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria Cei 71 de refugiati, care au fost gasiti morti saptamana trecuta intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria, murisera asfixiati in timp ce inca se aflau pe teritoriul Ungariei, relateaza EFE. *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke .

Grupuri de refugiati din Budapesta au plecat pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 19:50 Un imigrant pakistanez a murit in gara Bicske din Budapesta Un barbat pakistanez a murit astazi in Ungaria dupa a cazut pe sinele de cale ferate in momentul in care un grup de circa 350 de imigranti au fugit din gara Bicske din Budapesta, unde 800 de imigranti erau tinuti blocati de autoritati, a anuntat politia, transmite Reuters. *ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke.

Marea Britanie va accepta mai multi REFUGIATI din SIRIA

Premierul britanic, David Cameron, va anunta vineri un plan menit sa ajute mai multi refugiati sirieni, pe fondul presiunilor tot mai mari din tara si din strainatate si acuzatiilor ca Marea Britanie nu se implica in criza imigrantilor din Europa.

Cum se pregateste Croatia pentru valul de refugiati din Europa

Croatia a primit fonduri europene pentru constructia a doua centre de primire a refugiatilor.

Bacalaureat, sesiunea a doua: doar 1 din 4 elevi a trecut examenul

Rata finala de promovare a celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, este de 25,67%. In cifre absolute, 11. 493 de absolventi de clasa a XII-a din totalul celor 44. 770 de candidati prezenti) au obtinut medii generale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )