Libnet.ro
UNICEF

21:46

Ungaria-Romania. Presa maghiara e luata prin surprindere

Antena3 Antena3,
Ungaria-Romania. Presa maghiara e luata prin surprindere

Ziaristii maghiari au fost luati prin surprindere de absenta lui Ciprian Marica din lotul care va face deplasarea in Ungaria. in schimb, este scos in evidenta Constantin Budescu, jucator pe care ziaristii de la. continuă pe Antena3

Ungaria-Romania. Presa maghiara e luata prin surprindere

Ziaristii maghiari au fost luati prin surprindere de absenta lui Ciprian Marica din lotul care va face deplasarea in Ungaria. in schimb, este scos in evidenta Constantin Budescu, jucator pe care ziaristii de la.

Cine NU are acces la meciul Ungaria-Romania

Suporterii romani, care merg in Budapesta pentru meciul Ungaria-Romania, nu vor avea acces pe Groupama Arena daca au fost sanctionati in tara, a anuntat Federatia Romana de Fotbal FRF).

Ungaria vs Romania: Interes mare pentru partida, s-au vandut deja toate biletele

Meciul Ungaria - Romania se va disputa cu casa inchisa, presa maghiara anuntand ca toate biletele pentru partida cu tricolorii s-au epuizat deja. Disputa contand pentru preliminariile Euro 2016 va avea loc pe 4 septembrie 2015, la Budapesta, de la ora 21:45.

Decizie-surpriza luata de FRF inaintea meciului Ungaria-Romania

Componenti ai lotului si stafului echipei nationale a Romaniei care a reusit calificarea la turneul final al Campionatului European din 1984 vor sustine prima reprezentativa la Budapesta, la meciul cu Ungaria, din.

Ungaria - Romania, vineri, ora 21.45: Marica ii raspunde taios lui Iordanescu

Lasat in afara lotului pentru meciul cu Ungaria, atacantul Ciprian Marica a avut o interventie la DigiSport in care l-a contrat pe Iordanescu.

Ungaria Romania, vineri, ora 21.45, TVR 1: maghiarii nu sunt de speriat!

Romania joaca vineri la Budapesta pe o arena pe care nu incap mai mult de 22. 000 de fani, iar atmosfera din lotul Ungariei e destul de tensionata.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )