Libnet.ro
UNICEF

22:45

UniCredit CAIB Securities iese de pe piata de brokeraj din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit CAIB Securities iese de pe piata de brokeraj din Romania

UniCredit CAIB Securities, parte a grupului UniCredit si unul dintre cei mai activi intermediari de la Bursa de Valori, va iesi de pe piata de brokeraj din Romania, cel mai probabil pana la finele acestui an. Brokerajul se inchide. continuă pe Ziarul Bursa

Pe urmele ING: UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania

Grupul italian UniCredit va inchide operatiunile de brokeraj din Romania, anunta surse de pe piata. Potrivit acestora, decizia de a inchide firma de brokerak UniCredit CA IB Securities a fost deja luata.

Un alt broker mare iese din piata: Unicredit CAIB Securities se inchide

Board-ul UniCredit Bank Austria a decis sa inchida operatiunile diviziei de brokeraj - UniCredit CAIB Securities Romania, miscare integrata in procesul de optimizare a activitatii diviziei de investitii din regiune. Stirea vine la scurt timp dupa ce.

Oficial european: Piata muncii din Romania are nevoie de imbunatatiri. Rata de ocupare a fortei de munca este de numai 63%

Functionarea pietei muncii in Romania are nevoie de imbunatatiri, in conditiile in care rata de ocupare a fortei de munca este de 63%, sustine Zoltan Kazatsay, director general adjunct, Directia Generala.

Fenomenul de pe piata muncii din Romania care duce la cresterea somajului. Ce prefera sa faca angajatorii

Romania nu stie exact cati locuitori are. Despre numarul de angajati, cu atat mai putin. in principiu, sunt aproximativ sase milioane de romani ocupati, adica oameni care lucreaza in baza unui contract.

Ford vrea sa depaseasca Volkswagen pe piata din Romania

Ford a prezentat presei din Romania modelul B-Max, primul autoturism fabricat integral in Romania de marca Ford. Odata cu noile grile de preturi, care aduc o reducere de circa 700 de euro pentru versiunea de.

Noul Volkswagen Golf VII poate fi comandat si pe piata din Romania. Afla care sunt preturile oficiale!

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat de luni si pe piata din Romania. Porche Romania, importatorul marcii pe piata locala, a prezentat preturile oficiale pentru noul Golf, la doua saptamani de la testele.

Protest al producatorilor agricoli din Romania: Circa 1,500 de persoane cer demisia lui Danile Constantin

Circa 1. 500 de oameni participa in Piata Victoriei la un protest al producatorilor agricoli din Romania. Mitingul intitulat SOS Salvati Agricultura Romaniei! este autorizat de primaria Capitalei si a.

Mark Gitenstein: Este un moment dulce-amarui ca plec din Romania, dar eu lucrez pentru un presedinte care tocmai a fost reales

Ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein, a tinut sa ii felicite pe Barack Obama pentru cel de-al doilea mandat la sefia Americii. Cu aceeasi ocazie, Gitenstein si-a anuntat plecarea din Romania pentru a i.

CNIPMMR a organizat Topul National al Firmelor Private din Romania - Top 2011

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM) au organizat, pe 02 noiembrie, la Palatul Parlamentului, cea de a XX - a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania - Top 2011, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Cum si-a batut joc statul roman de monumentele din Romania? De ce nu le-a putut duce mai departe?

100 de locuri de salvat din Romania este o campanie lansata de echipa emisiunii Secvential-Antena3. Puteti fi parte a acestei initiative facand propuneri si votand locurile pe care credeti ca impreuna le putem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )