Libnet.ro
UNICEF

21:00

Unul din 10 romani testati este detectat pozitiv la Covid-19. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Antena3 Antena3,
Unul din 10 romani testati este detectat pozitiv la Covid-19. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Sunt 823 de noi cazuri de coronavirus confirmate in ultimele 24 de ore din 8. 045 de teste. Desi pare un numar relativ mic fata de zilele anterioare, rata de infectare este in continuare foarte mare. Unul din 10 romani testati a fost descoperit pozitiv. continuă pe Antena3

Unul din 10 romani este depistat pozitiv la testele anti-COVID

Numarul pacientilor internati la Terapie Intensiva in spitalele din Romania continua sa creasca, in timp ce unul din zece romani care au fost testati in ultimele 24 de ore a primit un rezultat pozitiv de infectare cu noul coronavirus.

Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

12 dintre participantii la protestele din 10 august 2018 au fost condamnati vineri, in prima instanta, pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele din Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa a fost de 3 ani de inchisoare cu executare, restul pedepselor fiind cu suspendare. De asemenea, trei jandarmi vor primi daune morale. Sentinta poate fi atacata, conform Digi24.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

Cum se explica cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19 din Bucuresti. Alexandru Rafila: Este un oras dinamic, oameni din toata tara vin si pleaca din Capitala

Sambata, 1 august, Capitala a trecut pragul psihologic de 6. 000 de infectati cu noul coronavirus. Bucurestiul pare sa fie cea mai afectata zona a tarii, in cursul zilei de 1 august fiind confirmate alte 118.

Ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania. Iata care este acum relatia dintre cele doua

Adriana Iliescu a surprins intreaga tara, in urma cu aproximativ 16 ani, cand a decis sa aduca pe lume un copil. La acea vreme, in calitate de cea mai varstnica mama din Romania, a nascut-o pe micuta.

PENTRU MODUL IN CARE A FOST INTOCMIT RAPORTUL DIN 10 APRILIE ASF l-a amendat pe directorul Rompetrol Well Services cu 20.000 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) l-a amendat cu 20. 000 lei pe Timur Zhetpisbayev, directorul general al Rompetrol Well Services PTR), pentru modul necorespunzator in care emitentul a intocmit raportul din data de 10 aprilie, se arata intr-o notificare a supraveghetorului pietei postata ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )