Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum a ajuns Cap de Porccel mai mare traficantde femei din lume

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Cap de Porccel mai mare traficantde femei din lume

Cautat timp de mai bine de 12 ani prin Interpol, Ioan Clamparu, zis Cap de Porc, unul dintre cei mai cruzi interlopi romani, isi va petrece urmatorii ani in Romania. Nu oricum, ci intr-un penitenciar de maxima securitate. Cap de Porc a fost extradat in Romania, vineri, de catre autoritatile spaniole. continuă pe Adevărul

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat atacul cu arma alba de luna trecuta, daca nu inceteaza sa mai insulte Coreea de Nord cu acuzatii rizibile, ameninta o unitate nord-coreeana.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Phenianul ameninta ca ambasadorul SUA la Seul, atacat de un barbat in urma cu o luna, ar putea sa aiba un accident mai mare

O unitate nord-coreeana de propaganda lanseaza amenintari la adresa ambasadorului american in Coreea de Sud, Mark Lippert. Pehnianul avertizeaza ca diplomatul ar putea sa aiba un accident mai mare decat.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat sa fie atacat cu un cutit, asa cum s-a intamplat luna trecuta. Acest nou accident se va intampla daca ambasadorul va continua sa formuleze acuzatii rizibile impotriva Coreii de Nord, ameninta o unitate nord-coreeana de propaganda.

QA. Detalii explozive din cel mai mare dosar de coruptie, EADS

De mai bine de 10 ani, dosarul EADS pare sa fie pentru multi grei ai politicii de la noi o problema apasatoare. Atentia catre aceasta afacere judiciaro-politica pare ca a crescut in Romania, dar raspunsuri.

Orase disparute din Romania. Legenda Orasului de Floci, cel mai mare centru comercial din Evul Mediu romanesc

Situat la gura de varsare a raului Ialomita in Dunare, Orasul de Floci a fost in trecut cel mai important centru comercial din Tara Romaneasca. Fosta asezare medievala este trecut pe lista de orase disparute din Romania inca din secolul XIX, iar aici se presupune ca s-a nascut voievodul Mihai Viteazul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )